Kaufland lansează gama de alimente ecologice pentru bebeluși. De unde și când le pot cumpăra românii

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 16.01.2024 - 20:07
Kaufland lansează gamă de alimente ecologice pentru bebeluși. De unde și când le pot cumpăra românii Foto: Pexels (fotografie cu caracter ilustrativ)

Magazinul a lansat o gamă de produse ecologice pentru bebeluși. Acestea pot fi achiziționate din supermarketurile Kaufland și sunt extrem de sănătoase și delicioase. Deocamdată, în Bulgaria, dar de la București faci o oră până la Ruse.

SHARE

Kaufland lansează gama de alimente ecologice pentru bebeluși. De unde și când le pot cumpăra românii care vor să îi hrănească pe copii cu produse naturale. Acestea pot fi achiziționate din supermarketurile Kaufland din Bulgaria, la numai o oră distanță de București.

Kaufland" (Kaufland) își extinde gama de produse cu alimente ecologice pentru bebeluși de la marca proprie K-Bio. Acestea sunt fabricate în Germania, nu conțin coloranți sau arome adăugate și au o calitate ecologică strict controlată, a precizat cel mai mare retailer de bunuri de larg consum din țară.

Piureurile K-Bio sunt special dezvoltate pentru a răspunde nevoilor copiilor de la o vârstă foarte fragedă și sunt potrivite pentru bebelușii cu vârste începând cu 5, 6, 8 și 12 luni.

Kaufland lansează gama de alimente ecologice pentru bebeluși. De unde și când le pot cumpăra românii

"Grija față de copii este o prioritate în angajamentul social al Kaufland Bulgaria. În ultimii ani, am extins în mod intenționat sortimentul nostru sustenabil conceput pentru cei mici, iar noile noastre alimente ecologice pentru bebeluși sunt o parte firească a acestui proces.

Calitatea fără compromisuri a piureurilor este ceea ce le diferențiază. Acestea sunt produse în Germania, în conformitate cu reglementările UE privind produsele ecologice, ceea ce reprezintă o garanție certă a calității lor", a declarat Ivan Chernev, CEO al Kaufland Bulgaria.

Citește și: Care au fost cele mai populare nume date nou-născuților, în 2023? Cine conduce topurile, pe sexe?

Piureurile pentru copii marca K-Bio au, de asemenea, aprobarea Asociației de Pediatrie din Bulgaria.

Au avizul medicilor

Gama de alimente pentru bebeluși K-Bio include o gamă variată de arome și texturi pentru a se potrivi cu diferitele preferințe gustative și stadii de dezvoltare ale copiilor, scrie mediapool.bg

Părinții pot alege din 24 de sortimente, inclusiv diferite piureuri de fructe și legume, cereale pentru copii și terciuri de seară. Pastele și mâncărurile din orez cu surse de proteine precum pui sau curcan se numără, de asemenea, printre oferte.

Citește și: Alocațiile pentru bebeluși cresc cu 30 de lei. Îți ajung să cumperi scutece pentru o singură zi

Avantajele alimentelor pentru bebeluși K-Bio constau în ingredientele organice și în calitatea înaltă garantată. Gama diversificată de alimente le permite părinților să introducă gusturi și texturi diferite în alimentația copilului lor, încurajând dezvoltarea palatului general al acestuia.

Gama a fost atent selectată pentru a satisface atât cerințele nutriționale, cât și cele gustative ale bebelușilor și copiilor mici.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te