Irinel Columbeanu, excursie de lux la munte. Prietenul care l-a scos din azil câteva zile

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 15.02.2024 - 17:30
Irinel Columbeanu, excursie de lux la munte. Prietenul care l-a scos din azil câteva zile - Foto: Captura video yt / imagine cu caracter ilustrativ

Irinel Columbeanu, excursie de lux la munte. Prietenul care l-a scos din azil câteva zile. Celebrul om de afaceri este de mai bine de 6 luni într-un azil din Capitală.

SHARE

Irinel Columbeanu, excursie de lux la munte. Prietenul care l-a scos din azil câteva zile. Celebrul om de afaceri este de mai bine de 6 luni într-un azil din Capitală. 

Irinel Columbeanu, scos din azil, dus în vacanță la munte

Fostul milionar de la Izvorani, Irinel Columbeanu a ieșit pentru câteva zile din azil și a mers în excursie la munte După ce a primit mai multe lovituri de la viață, a pierdut toată averea și a ajuns să trăiască singur într-un azil. 

Cei apropiați se gândesc la sufletul său, iar atunci când au timp liber aleg să petreacă timp alături de fostul magnat.

Sorin Mărcuș, unul dintre prietenii din tinerețe pe care Irinei Columbeanu i-a avut, și care are în prezent are o situație financiară destul de bună, s-a gândit recent să îi facă o surpriză lui Iri și să îl ia, timp de două zile, la munte, la aer curat.

Din imaginile postate de cei doi pe conturile lor de socializare putem vedea că s-au bucurat de aerul curat de afară alegând să ia masa la o terasă dintr-o zonă exclusivistă de la munte, potrivit Click.ro

„Irinel este foarte bine. Este prietenul meu din copilărie. L-am luam acum, la munte, de drag. Când am decis să mergem la munte, eram în Thailanda, așa că după ce m-am întors în țară am venit și l-am luat pe Irinel la munte”, a spus Sorin Mărcuș, în exclusivitate pentru Click!.

A vrut ca totul să iasă perfect

Sorin Mărcuș a mai spus că pentru această deplasare el a trebuit să discute cu Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești, unde fostul milionar stă. Totul pentru a nu exista probleme, iar Irinel Columbeanu să meargă în acest sejur relaxat:

Citește și: Monica și Irinel, „legați” printr-o datorie de 280.000 lei, veche de 15 ani. Fiscul îi execută silit | Newsweek Romania

„Este fericit că suntem în Poiana Brașov chiar dacă astăzi ne întoarcem. A vorbit și cu Casian (patronul azilului unde stă – n.r) și i-a zis că este bine. Am făcut asta pentru sufletul lui pentru că el mi-a deschis ușa când eu eram mic și el era mare.

Ne leagă o prietenie foarte veche. Noi doi mergeam împreună la petreceri pe timpul lui Ceaușescu, am fost și la nunta lui și la zilele sale onomastice. Avem o prietenie veche care durează”, a declarat Sorin Mărcuș. 

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România. În anul 2006, averea acestuia era estimată undeva la 60 de milioane de euro, în 2007 la 150 de milioane de euro, în 2008 la 40 de milioane de euro, iar în 2009 la șapte milioane de euro.

Citește și: FOTO Irinel Columbeanu de nerecunoscut! Slăbit, tremură necontrolat și are dificultăți de vorbire

În prezent, Irinel Columbeanu nu mai are nimic. Familia celebrului Iri a avut, în trecut, 56 de terenuri în comuna Ciolpani, județul Ilfov, mai multe mașini de lux, dar și o vilă ca în basme în Izvorani, care a ars în urma unui incendiu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te