Interlopul Rechinu: Autoritățile corupte din Mexic mi-au furat afacerile. Toată stima, El Presidente

DE Adrian Costin | Actualizat: 03.03.2021 - 14:46
Interlopul Rechinu: Autoritățile corupte din Mexic mi-au furat afacerile. Toată stima, El Presidente, Andres Manuel Lopez Obrador Foto: lopezobrador.org.mx
Florian Tudor, zis Rechinul Foto: reporte24r.com

Florian Tudor, zis Rechinul, îl laudă pe președintele Mexicului însă este extrem de virulent la adresa autorităților din această țară, despre care spune că-s corupte și că i-au furat afacerile, într-un drept la replică trimis pe Twitter la un clip despre infracțiunile românului.

SHARE

În tip ce FBI împreună cu Unitatea de Informații Financiare (UIF) din Mexic au reușit să blocheze 79 de conturi bancare, inclusiv al lui Florian Tudor, pentru fraude estimate la circa 2 miliarde de dolari, Rechinul are o activitate susținută pe Twitter, acolo unde nu se sfiește să spună că este o victimă a autorităților, nicidecum un mafiot periculos. 

Citește și

Interlopul Rechinu apără un jurnalist mexican amenințat cu moartea. Ce a dezvăluit Victor Flores

Jurnalistul Nacho Rodriguez a postat o discuție despre mafia română din Mexic, iar Rechinul a reacționat imediat pe Twitter, unde a postat un drept la replică în care spune că este victima autorităților corupte care-i terorizează familia și i-au furat banii și afacerile. 

Citește și

VIDEO Florin Salam și Adi Minune au cântat la un grătar în cimitir în memoria lui Emi Pian

Citește și

Cartelul Jalisco Nueva Generacion din Mexic a mitraliat o petrecere. 11 morți, printre care un copil

Florian Tudor îi ridică osanale președintelui Mexicului, Andres Manuel Lopez Obrador, despre care spune că este o persoană cinstită și cel mai bun conducător al acestei țări, acesta fiind motivul pentru care are încredere că i se va face dreptate. 

Citește și

VIDEO Florin Salam și Adi Minune au cântat la un grătar în cimitir în memoria lui Emi Pian

Rechinu spune că autoritățile corupte i-au furat afacerile

"Sunt o persoană fără antecedente penale, sunt nevinovat și trebuie să fiu considerat nevinovat până când justiția dovedește contrariul. Copiii mei sunt mexicani și nu sunt vinovați de nimic, nu merită acest stigmat și această teroare.

Vă rog să-mi analizați tweet-urile, scrisorile și plângerile pe care le am publicat.

Citește și

„Rechinul“ avea tot: bancomate, carduri, „carderi“

Singurul dosar în lucru împotriva mea de care am cunoștință este o simplă reclamație pentru port de armă, aceasta fiindu-mi plantată intenționat pentru a fi extorcat. 

În același mod vreau să prezint cele opt fișiere în care sunt eu și familia suntem victime directe ale funcționarilor publici corupți la nivel înalt care fac parte din adevărata mafie.

Citește și

Elena Udrea, blesteme pentru judecătoarea care a condamnat-o cu executare, în direct la Antena 3

Suntem victime ale unor infracțiuni foarte grave, precum tortura fiului meu de 6 ani, a soției mele și a mea, arestări, percheziții ilegale, jafuri, luare de mită, extorcare, abuz de autoritate, exercitarea ilicită a funcției publice, spionaj și persecuție ilegală", i-a transmis Rechinul jurnalistului Nacho Rodriguez pe care l-a rugat să facă o investigație pe baza probelor trimise de el. 

Mafia română din Mexic

Rețeaua lui Rechinu era extinsă pe trei continente, conform investigațiilor autorităților din SUA și Mexic,

În februarie 2020, FBI a solicitat Unității de Informații Financiare (UIF) din Mexic să colaboreze la urmărirea proprietăților și tranzacțiilor efectuate de Florian Tudor, zis Rechinu, și de partenerii săi Adrian Constantin Tiugan și Adrian Ninel Enăchescu.

Sursa UIF a estimat că banda este implicată în operațiuni ilicite pentru 240 de milioane de dolari pe an la nivel global, conform World Today News .

Citește și

Interlopul Rechinu îi cere președintelui Mexicului să aibă grijă de fiul său dacă el va fi asasinat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te