Interlopul Gore, cu brațele injectate, dat afară din SOS. Cel care l-a adus: este un patriot!

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 22.03.2024 - 14:12
Interlopul Gore, cu brațele injectate, dat afară din SOS Foto: Ziua de Cluj

Interlopul cu brațele injectate, Gore de la Cluj a intrat în politică în februarie și a fost dat afară în martie. Prietenul care îl adusese în partid spunea despre el că este naționalist și patriot.

SHARE

Interlopul cu brațele injectate, interlopul Marius David zis Gore de la Cluj a intrat în politică în februarie și a fost dat afară în martie. Prietenul care îl adusese în partid spunea despre el că este naționalist și patriot. 

Interlopul Gore, cu brațele injectate, dat afară din SOS. Cel care l-a adus: este un patriot!

La aproape o lună de când fostul luptător Călin Mărincuș a anunțat că l-a adus în SOS pe Gore de la Cluj, Diana Șoșoacă a decis excluderea acestuia din partid pe motiv că nu acceptă în partid membri cu cazier.

Fostul boxer Călin Mărincuș, cunoscut pentru reacțiile sale extremiste, l-a prezentat pe Gore: "La capitolul Jmecherie și Ciumegareală am adus LEGENDA! Fii ȘOȘOCAR!

Citește și: VIDEO Temutul interlop Gore din Cluj e liber după 10 ani și spune rugăciuni pe canalul de Youtube

Având în vedere că în Parlamentul României este o golănie fără pereche (...) Noi, SOS Cluj-Napoca, nu o să mai fim descoperiți la absolut niciun capitol. Așadar astăzi SOS Cluj-Napoca se întărește cu 300%... Noi SOS Cluj vom face față oricăror provocări, de oricare fel.

Citește și: Interlopul Petre Geamănu a aruncat la câini doi nepalezi prinși că pescuiau cu curent electric

Domnul Gore, Marius Florin David, este membru SOS, eu l-am invitat în partid, el este un naționalist și un patriot, o poate dovedi în fața oricui".

Cum a ajuns Gore să aibă brațele mai mari decât Arnold Schwarzeneger

Specialiștii, dar și cei care comentează filmele de pe Youtube, în care celebrul Gore se laudă cu mușchii lui, sunt toți de acord că bărbatul a folosit Syntohol, o substanță controversată, conform Wowbiz.

Mai precis, e vorba despre un ulei care se injectează într-o zonă musculară și care rămâne acolo mult timp (câțiva ani) până când organismul reușește să o elimine. Substanța rămâne între fibrele musculare, mărind volumul zonei respective.

Operațiunea de injectare este însă una extrem de complicată, iar dacă aceasta nu este făcută corect, mușchii pot deveni inegali și inestetici.

Condamnat pentru că a înjunghiat un brancardier

Gore din Cluj, pe numele său real, Marius David, a fost condamnat şi la 12 ani de închisoare de Tribunalul Cluj, pentru tentativă de omor calificat, pentru că l-a înjunghiat pe un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgenţe, incidentul având loc în august 2011. 

Citește și: BRD vrea să deschidă cu forța caseta de valori a interlopului Belgian Tănase și a unui fost procuror

Tot în 2011, înainte de incidentul cu brancardierul, Gore s-a tăiat singur la gât în plină stradă și a ajuns la Spitalul de Urgență.

Acum a fost eliberat și a deschis un canal de Youtube și spune rugăciuni.

Gore, în vârstă de 41 de ani, a fost capul lumii interlope din Cluj la mijlocul anilor '90, fiind arestat și condamnat pentru mai multe scandaluri în care a fost implicat alături de prietenii săi, Sebastian Chira și Mesi.

În 2001, Gore a fugit din România și s-a stabilit în Palma de Mallorca, în Spania. Acolo a avut un conflict cu un bucureștean, căruia i-a tăiat mâna cu sabia. A stat închis, dar a fost eliberat pentru că victima nu s-a mai prezentat la proces.

În iulie 2005, el a fost extrădat din Spania și și-a executat pedeapsa pe care o avusese în țară când a fugit.

Gore a stat închis la Penitenciarul Gherla până în 2006.

Interlopul era celebru și pentu brațele sale enorme pe care le făcuse așa cu ajutorul unor injecții.

Spunea că e posedat

Deși s-a spus că, de la fuga sa din România, în primăvara anului 2001, ar fi fost văzut în mai multe țări din Europa, precum Ungaria, Italia și Spania, unde ar fi trăit din recuperări și taxe de protecție, Gore a negat: "Am fost doar în Spania. La Palma de Mallorca. Cum am ajuns acolo? Hmmm... Cu avionul și vaporul. Ce am făcut? Am fost în vacanță. Am stat la plajă tot timpul".

După câteva momente, a revenit însă asupra răspunsului: "Am fost sub influența duhurilor rele, a Satanei, și am făcut lucruri urâte. De fapt, alții făceau, și noi luam banii. Lucrau pentru noi. Din ce trăiam? Eu nu știu ce joc e ăsta, că nu-l pricep, însă mie îmi dădeau banii", spunea Gore, pentru Clujeanul, în 2005.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te