Fulger Gangal, Gâgă și Boncu, judecați după ce s-au fugărit la o nuntă. Boncu s-a și dezbrăcat

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 06.07.2022 - 11:34
Interlopul Ștefan Boncu s-a fugărit cu Fulger Gangal și Gâgă la o nuntă, apoi s-a dezbrăcat în fața mesenilor și le-a arătat organele genitale Foto: BZI

Interlopii Ștefan Boncu, Silviu Iulian Gîtlan, zis Gâgă, și Constantin Fulger Gangal au fost trimiși în judecată după ce s-au încăierat la o nuntă.

SHARE

Aflându-se în fața salonului unui restaurant din Iași unde avea loc o nuntă, Ștefan Boncu, Silviu Iulian Gîtlan și Constantin Fulger Gangal au început să arunce cu mese și scaune și au spart mai multe pahare și sticle într-o reglare de conturi. 

Citește și: Frații Anaser și Lindon Duduianu, Mircea și Vali Nebunu, dispăruți fără urmă. Preda, protejat

"Ulterior, inculpatul Ștefan Andrei Boncu a revenit cu autoturismul în parcarea aceluiași restaurant, a coborât de pe locul pasagerului dreapta-față, având fața acoperită, în mâna stângă ținând o sabie, iar, în mâna dreaptă, un spray lacrimogen, ocazie cu care a folosit aceste obiecte pentru a amenința și fugări alte persoane, cărora le-a pulverizat spray lacrimogen în zona fețelor, tulburând ordinea și liniștea publică”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Citește și: Interlopii Zabar, Fildeș, Biță, Rafi, Decan, Noris și Țugui s-au încăierat la Poliție pentru o casă

S-a dezbrăcat și a simulat un act sexual în fața salonului în care avea loc nunta

Ștefan Boncu l-a fugărit cu sabia în mână pe Fulger Gangal, dar asta nu a fost tot. La un moment dat, în fața salonului, și-a dat jos pantalonii și a simulat un act sexual. 

Citește și: O studentă care făcea dragoste și a uitat să închidă camera în timpul cursurilor online, reabilitată | Newsweek Romania

„Cu aceeași ocazie, inculpatul Ștefan Andrei Boncu a comis acte de exhibiționism, expunându-și organele genitale și simulând un act sexual, în timp ce se afla în fața salonului restaurantului, fiind observat de mai multe persoane.

Citește și: Gore de la Cluj după ce a spus că va ploua cu morți: Sunt inofensiv, să moară ce-am mai pă interes

Prin ordonanțele organelor de cercetare penală, din datele de 13 septembrie, respectiv 15 septembrie 2021, cei 3 inculpați au fost reținuți pentru 24 de ore, dispunându-se ulterior față de aceștia măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, măsură preventivă sub care au fost trimiși în judecată de către procuror.

Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a arătat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

La acea dată au fost solicitați adevărații mascați de la poliție care au intervenit și l-au sălat pe Ștefan Boncu. În aceeași seară, și Fulger Gangal a ajuns în arestul poliției.

Cei trei vor ajunge în instanță Ștefan Boncu fiind acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice, ultraj contra bunelor moravuri și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Gîtlan și Fulger Gngal sunt acuzați doar de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ștefan Boncu, un apropiat al clanului Corduneanu, mai este anchetat într-un dosar penal după ce s-a filmat în centrul Iașului fluturând o sabie în mână și amenințându-i pe interlopii Vandam și Jean Brăileanu. 

Clanul Gangal este unul cunoscut în Iași pentru infracțiunile comise de-a lungul timpului. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te