Infuzia de ceai pe care să o bei la micul dejun pentru a slăbi. Previne îmbătrânirea cu doar 5 lei

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 22.09.2024 - 07:09
Infuzia de ceai pe care să o bei la micul dejun pentru a slăbi. Îți întinerește tenul cu doar 5 lei - Foto: Istock / imagine cu rol ilustrativ
Infuzia de ceai pe care să o bei la micul dejun pentru a slăbi. Îți întinerește tenul cu doar 5 lei - Foto: Istock / imagine cu rol ilustrativ

Infuzia de ceai pe care să o bei la micul dejun pentru a slăbi. Îți întinerește tenul cu doar 5 lei. Iată cum trebuie consumată și ce beneficii are pentru organsim?

SHARE

Infuzia de ceai pe care să o bei la micul dejun pentru a slăbi. Îți întinerește tenul cu doar 5 lei. Iată cum trebuie consumată și ce beneficii are pentru organsim?

Infuzia de ceai pe care să o bei la micul dejun pentru a slăbi

Populația ar putea fi împărțită între iubitorii de cafea și detractori mai radicali care nu vor să audă despre consumul ei. Este cea mai consumată băutură din lume și, totuși, există o „campanie” de defăimare împotriva a ceea ce este unul dintre micul dejun preferat de milioane de oameni. 

Departe de a dori să demonizeze cafeaua, adevărul este că nu toată lumea simte la fel. Fie din cauza excesului de cofeină , arsuri la stomac, umflături sau care cauzează imperfecțiuni ale pielii. Dar atunci, care este soluția să te trezești cu energie și să-ți beneficiezi sănătatea?

Citește și:  10 lucruri pe care trebuie să le faci pentru un abdomen plat, fără dieta și fără să mergi la sală.

Infuziile pot fi o alternativă excelentă pentru micul dejun și pentru a începe ziua în cel mai bun mod , dar dacă îți dorești una care știi că te va ajuta să combati probleme atât de frecvente precum inflamația și care ajută și la prevenirea semnelor de îmbătrânire, aceea este de urzica si coada-calului. 

Dacă aceste două ingrediente în sine sunt o sursă inepuizabilă de beneficii , combinația acestor plante te va face să te apuci de această băutură. De la prima injectie vei incepe sa observi cum aceasta infuzie devine cel mai bun aliat al tau de frumusete . 

Infuziile de baut te hidrateaza, au efecte calmante si digestive, contine multiple componente antioxidante si exista una pentru aproape fiecare afectiune care exista. Dar cu aceasta urzica si coada-calului vei fi descoperit cel mai bine pastrat  bacsis.

Acest remediu natural este perfect pentru îngrijirea corpului atât la exterior, cât și la interior. O infuzie care este si delicioasa si este perfecta pentru a incepe ziua, combatend umflatura cu care multi se trezesc si ajutandu-ne organismul sa ramana mai tanar si mai activ. 

Deși nu creează nicidecum dependență și poate fi luată în orice moment al zilei, este recomandat să bem această infuzie pe stomacul gol pentru a spori toate beneficiile pe care ni le aduce. 

Nu este recomandat să luați coada-calului perioade lungi de timp din cauza nivelurilor ridicate de silice pe care le conține, compus care în exces poate provoca probleme renale sau gastro-intestinale. 

Dincolo de această scurtă recomandare, adevărul este că consumul acestei infuzii de urzică și coada-calului te va ajuta să te detoxifiezi de atâta cofeină produsă de cafea și te va ajuta într-un mod incredibil. 

Beneficiile infuziei de urzică și coada-calului

Incorporand aceasta infuzie pe baza de urzica si coada-calului in rutina ta zilnica, luand-o pe stomacul gol, vei miza pe o sanatate excelenta si un aspect fizic extraordinar. 

Dintre numeroasele beneficii pe care le oferă, acestea sunt cele de care ar trebui să ții cont cel mai mult pentru a începe dimineața în cel mai bun mod:

Citește și:  ”De la măsura XL, la XS”. Dieta super ușoară prin care o tânără a slăbit 30 de kilograme într-un an

  • Ciao retenție de lichide: Atât urzica, cât și coada-calului sunt diuretice excelente, făcându-le perfecte pentru combaterea balonării . 
  • Activați metabolismul: Urzica este una dintre plantele care beneficiază cel mai mult digestia datorită puterii de accelerare pe care o are asupra sucurilor gastrice. Pe de altă parte, coada-calului, un alt antiinflamator puternic, reduce gazele și își combate propria greutate.
  • Luptă împotriva îmbătrânirii: Datorită conținutului ridicat de flavonoide, un puternic antiinflamator care ajută la regenerarea celulelor și, prin urmare, luptă împotriva efectelor îmbătrânirii care afectează în principal țesuturile. 
  • Îmbunătățește aspectul pielii: Sicilia este unul dintre principalele ingrediente active din coada-calului, un excelent producător de colagen al pielii . In plus, urzica ajuta la prevenirea celulitei datorita capacitatii sale mari de diuretic. 
  • Promovează sănătatea părului tău: Vitaminele K1, C, B1, B2 și B6 sunt unele dintre principalele componente ale urzicii care, împreună cu siciliul din coada calului, stimulează celulele care alcătuiesc foliculii de păr, ceea ce vă va face părul să crească mai sănătos și mai puternic . În plus, puterea antioxidantă ridicată a acestor două plante va împiedica părul să devină gras și va proteja scalpul astfel încât să arate mai sănătos și mai strălucitor. 
Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te