FOTO „Provizii” pentru UNTOLD, „mirosite” de Cima: droguri, gaze lacrimogene, veste anti-înjunghiere

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 04.08.2022 - 11:25

Doi polonezi care vroiau să ajungă la Cluj-Napoca pentru a participa la festivalul UNTOLD au fost prinși la frontiera de la Petea cu mai multe droguri ascunse în bagaje, tuburi cu gaz lacrimogen și veste anti-înjunghiere.

SHARE

Vameșii de la Frontierea Petea au descoperit doi cetățeni polonezi, care au intrat în România cu scopul de a participa la UNTOLD, încercând să strecoare printre bagaje zeci de tablete de substanțe interzise, tuburi cu gaz lacrimogen și veste anti-înjunghiere. 

Citește și: VIDEO Marius Csampar, criminal în serie condamnat la 99 de ani de închisoare, live de pe Litoral

„Cei doi, un bărbat în vârstă de 27 de ani, cetăţean polonez, însoţit de un conaţional, în vârstă de 28 de ani, călătoreau din Polonia, iar în baza analizei de risc, au fost selectaţi în vederea efectuării unui control amănunţit”, au transmis reprezentanții Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), relatează stiridecluj.ro.

Citește și: FOTO Cine va juca rolul Emanuelle în noua ecranizare a filmului erotic celebru în anii 80

„Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră împreună cu câinele poliţist CIMA, specializat în detectarea stupefiantelor, au descoperit, ascunse în bagajele acestora, mai multe tipuri de substanţe interzise: 13 flacoane - testosterone în formă lichidă de culoare gălbuie, 36 de comprimate de culoare verde cu inscripţia Anastrozole tablets IP, alte 88 de comprimate de culoare albă, 58 de comprimate de culoare maro cu inscripţia Zen Szen, 78 de comprimate cu inscripţia Vitamin, alte două comprimate de culoare maro cu inscripţia Ashwa - Gandha, două veste anti-înjunghiere şi trei tuburi cu gaz iritant lacrimogen. Cei doi au declarat că au venit în România pentru un festival de muzică de pe raza judeţului Cluj”, a precizat IGPF.

Celor doi cetăţeni polonezi le-a fost întocmit dosar penal de către poliţişti având în vedere că substanţele active din produsele descoperite se află pe lista substanţelor dopante cu grad mare de risc.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.