FOTO Doi tineri au intrat frontal într-o cisternă și au murit. Erau polițiști și abia căsătoriți

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 26.06.2023 - 14:27
Doi tineri au intrat frontal într-o cisternă și au murit. Erau polițiști și abia căsătoriți - Foto: Facebook/Huedin
Doi tineri au intrat frontal într-o cisternă și au murit. Erau polițiști și abia căsătoriți - Foto: Facebook/Huedin

Un accident rutier oribil a avut loc duminică, 25 iunie, pe DN1-E60, la Șaula. Doi tineri au intrat frontal într-o cisternă și au murit pe loc. El avea 23 de ani, ea 24. Ambii erau polițiști și abia se căsătorisetă, iar tânăra era însărcinată.

SHARE

Doi tineri au murit duminică dimineața într-un accident teribil petrecut pe DN1 Cluj-Oradea, pe raza localității Șaula, din comuna clujeană Izvoru Crișului. Cei doi se aflau într-un autoturism care, într-o curbă, a ajuns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o cisternă cu numere de Ucraina.

„La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 08.20, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier, produs pe DN1-E60, în localitatea Șaula, comuna Izvoru Crișului.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 23 de ani, din județul Vaslui, care circula cu autoturismul înspre Oradea, ajuns la km 522+300 m, într-o curbă la stânga ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 51 de ani.

Citește și: VIDEO Un român a inventat o „baterie” ce poate alimenta 50 de ani un cartier. E cât o doză de suc

Din nefericire, echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul tânărului de 23 de ani și a pasagerei, în vârstă de 24 de ani, aflată în autoturism. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autotrenului a indicat rezultat negativ”, a informat IPJ Cluj.

Doi tineri au intrat frontal într-o cisternă și au murit. Erau polițiști și abia căsătoriți

Cei doi tineri care și-au pierdut viața duminică în accidentul de pe DN1 de laȘaula erau polițiști, proaspăt căsătoriți, și mergeau către un ștrand din Oradea. Tocmai făcuseră căsătoria civilă, iar femeia era însărcinată.

Citește și: VIDEO O mașină a intrat cu viteză în 3 vehicule parcate. Șoferul a murit, o Dacia Spring distrusă

Cei doi soți erau în mașina lor, în drum spre un ștrand din Oradea. Într-un alt autoturism erau niște rude. În localitatea Șaula, înainte de intrarea în Huedin, într-o curbă la stânga, tânărul de 23 de ani care se afla la volan a pierdut controlul mașinii și ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de o autocisternă condusă de un ucrainean, relatează ebihoreanul.ro.

Cei doi soți se cununaseră civil săptămâna trecută. Ea lucra la resurse umane în cadrul Poliției Cluj, iar soțul ei, fiul unui instructor auto, era polițist la direcția operațiuni speciale a Inspectoratului.

URMĂREȘTE-NE PE GOOGLE NEWS

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te