De ce a fost trimis în Germania telefonul avocatei ucise de iubitul ei. Ce ar putea să se descopere

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 20.04.2023 - 21:37
Telefon mobil Foto: Pixabay.com (imagine cu rol ilustrativ)

Telefonul avocatei Monica Cioată, ucisă de iubitul ei, avocatul Sebastian Felecanu, în prezent în arest, a fost percheziționat informatic. Mobilul a fost trimis în Germania pentru deblocare.

SHARE

Procurorii adună tot mai multe date despre moartea avocatei Monica Cioată, cea care ar fi fost omorâtă de către iubitul ei, Sebastian Felecanu.

Magistrații au făcut percheziţia informatică a telefonului Monicăi Cioată primit din Germania, unde experţii au reuşit să îi spargă parola. 

De ce a fost trimis în Germania telefonul avocatei ucisă de iubitul ei. Ce ar putea să se descopere

Avocatul Felecanu se află în prezent în puşcărie, fiind arestat preventiv încă din vara anului trecut de către procurori, care îl suspectează că şi-a omorât iubita, scrie Ziarul de Iași

Procurorii intenţionau să facă abstracţie de datele din telefon, însă au decis să le ia în calcul, mai ales că Felecanu s-ar fi ocupat şi de nişte ilegalităţi. 

Citește și: Avocatul care și-ar fi aruncat iubita, avocată, de la etajul 6, și a zis că-i sinucidere, judecat

„Acel telefon a fost trimis în Germania la deblocare pentru că specialiştii noştri din România nu au putut să îl deblocheze. 

Ei bine, în urma cererii de probatoriu pe care Sebastian Felecanu a depus-o la instanţa Curţii de Apel Iaşi, au fost admise o serie de cereri printre care şi această percheziţie informatică să fie reluată şi să fie aduse toate datele pe masa judecătorilor.

De altfel, familia victimei face nişte acuzaţii foarte grave la adresa lui Sebastian Felecanu, că era în proximitatea unor zone infracţionale, respectiv că ar săvârşi anumite infracţiuni despre care Monica

Cioată nu le numea cu subiect şi predicat, însă ştim foarte bine că ea avea deja un dispozitiv de detectare a interceptărilor, dacă ar fi fost interceptată sau dacă ar fi fost ascultată în vreun fel.

Prietenii înca nu pot crede că femeia a murit şi mai ales într-un mod atât de violent. Despre problemele cu partenerul de viaţă s-a aflat de la alţi colegi avocaţi”, a precizat Adrian Cuculis, avocatul familiei Monicăi Cioată.

Citește și: Telefonul avocatei ucise de Sebastian Felecanu va fi percheziționat. La ce se așteptă anchetatorii

Crima a fost comisă în iunie 2021 iar avocatul a fost arestat un an mai târziu. Între timp s-a căsătorit în închisoare cu o studentă de la drept.

De altfel, consumul de alcool pare să fie cel care este declanşator pentru manifestările agresive verbal şi fizic ale inculpatului”, se arată în cererea de arestare pronunţată în dosar de magistraţii Curţii de Apel Iaşi.

Familia victimei consideră că aceasta știa despre faptele penale comise de Sebastian Felecanu iar acesta ar fi fost motivul pentru care ar fi ucis-o de fapt.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te