Cum s-au reunit un frate și două surori după 70 de ani. Locuiau în același oraș dar nu se cunoșteau

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 16.06.2024 - 14:33
Cum s-au reunit un frate și două surori după 70 de ani. Locuiau în același oraș dar nu se cunoșteau - Foto: BBC / imagine rol ilustrativ

Cum s-au reunit un frate și două surori după 70 de ani. Locuiau în același oraș dar nu se cunoșteau. Cum a fost posibil și cum s-au regăsit?

SHARE

Cum s-au reunit un frate și două surori după 70 de ani. Locuiau în același oraș dar nu se cunoșteau. Cum a fost posibil și cum s-au regăsit?

Frați reuniți după 70 de ani

Două surori și un frate despărțiți la naștere s-au întâlnit pentru prima dată după peste 70 de ani, datorită unei potriviri de ADN descoperită în mod întâmplător, pe internet, scrie BBC.

Citește și: CIA : Putin va fi ucis pentru a pune capăt războiului în Ucraina. Până atunci, va lua Moldova

Josie Morey, în vârstă de 76 de ani, din Insula Wight (Marea Britanie), a primit de Crăciun un kit de genealogie de la nepoata sa pentru a afla mai multe despre moștenirea sa mixtă.

Aceasta a dus la stabilirea unor corespondențe cu Jim McLoughlin, în vârstă de 77 de ani, din Liverpool, și Lorraine Williams, în vârstă de 74 de ani, din Canada.

Cei trei, care s-au născut în Liverpool și au același tată, s-au îmbrățișat și au râs când s-au întâlnit la un hotel din Southampton.

Lorraine, care a emigrat în Canada împreună cu părinții ei când avea doi ani, a declarat că nu avea nicio idee despre existența fraților săi vitregi.

Ea s-a înscris pe site-ul MyHeritage și a descoperit-o pe Josie, care fusese plasată într-un cămin din Barnado în copilărie și care, în cele din urmă, a fost adoptată de o femeie din Isle of Wight.

Josie a spus: „Eram imposibil de plasat undevapentru că eram un fel de intermediar. Nu eram nici una, nici alta, nici albă, nici neagră și nimeni nu mă voia”.

Ea a spus că moștenirea ei a fost discutată în glumă de familia ei într-o zi, ceea ce a determinat-o pe nepoata ei să cumpere trusa de testare ADN.

Jim, un fost boxer amator și manager de club de noapte, a crescut mai mult în mănăstiri și declară că, până la acest moment, credea că nu mai are alte rude.

El a spus: „Nu aveam nicio moștenire [și] am parcurs un circuit complet, de la nimic până la a afla care este trecutul meu. Este ca și cum ai avea o bibliotecă și îți lipsesc cărți pe care le cauți de ani de zile. Și dintr-o dată le găsești, le pui pe raft și totul se așează la locul potrivit.”

Citește și: VIDEO Femeie arestată pentru uciderea prietenului lui Prigojin. „Spun mai târziu cine m-a trimis

Cei trei au ținut legătura timp de un an înainte ca Lorraine să decidă să vină în Marea Britanie pentru întâlnire.

Ei s-au ascuns în camere separate din hotel înainte de a se reuni în fața jurnaliștilor invitați.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te