Clanul Duduianu, preluat de Aly, băiatul lui Emi Pian: Vreau să fiu pe sfert cum a fost tăicuțul meu

DE Vlad Turcanu | Actualizat: 22.03.2021 - 18:24
Aly Duduianu, împreună cu tatăl său, Emi Pian. Acum i-a luat locul la conducerea clanului Foto: Facebook / Gabrile Cristian Duduianu

Gabriel Cristian Duduianu (21 de ani), zis Aly Pian, fiul lui EMi, este cel care condce acum clanul Duduianu. El este, de altfel printre puținii lideri ai grupării care se află în libertate.

SHARE

Aly Duduianu a interventi de mai multe ori, după uciderea tatălui său, pentru aplanarea unor conflicte cu alte clanuri. La șapte luni de la moartea lui Emi Pian, clanul Duduianu are 13 membri importanți arestați sau dați în urmărire internațională în urma dosarului de tâlhărie și șantaj în care Florin Salam și Nicolae Guță se află printre victime. 

Citește și: Vrăjitoarea Mihaela, interceptată în dosarul Oanei Zăvoranu, la o gală a Institutului Cultural Român

La parastasul tatălui său Aly Duduianu le-a spus celor prezenți că vrea să fie măcar pe sfert ca tatăl său: 

”În afara faptului că inima mea e praf. Să moară… dacă nu e praf pe bune, dacă nu merg înainte și nu mă intersează absolut nimic.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, cântăreață la nunți, candidat la Primărie, cu ochelari de 2.422 lei, anti-mască

Și vreau să fiu pe sfert față cum a fost tăicuțul meu. Nu cum a vrut el în întregime, pe sfert să fiu de cum a vrut tăicuțul meu, atât! La ce mod: să fiu lângă frații mei, să am grijă de ei. De copiii mei, de nepoții mei, de frățiorii mei, de măicuța mea și atât! Sunt distrus, la ce mod: inima mea e praf, să moară…. știi cum e inima mea? Împrăștiată, distrusă definitiv. Dar eu, la modul ăla la care voia tăicuțul meu, așa o să fiu. Și n-am cum să cad în viața mea și o să fiu cum vrea el și inima lui”.

Citește și: Mafiotul Rechinu: Sunt o victimă. Parchetul din România ignoră o soluție definitivă din Mexic

Conflictul cu clanul Duduianu pornit de la o manea, evitate de Aly

Melodia „Sânge cu sânge plătim 2021” a manelistului Gaby din Giulești a fost interpretată ca un mesaj de răzbunare a clanului Duduianu pentru uciderea lui Emi Pian. 

Citește și: VIDEO Conflict cu clanul Duduianu de la maneaua „Eu mă duc la pușcărie mai rău ca la cofetărie"

La cererea lui Aly Duduianu, manelistul a explicat că familia lui Emi Pian este una pașnică și nu vrea răzbunare: 

„Au copiat melodia și au pus poze cu neamul lui Emi Pian și cu amenințări.Melodia nu e pentru familia lui Emi Pian, nu m-au pus ei. Ei sunt băieți la locul lor, știe toată țara. Nu m-a pus absolut nimeni din neamul lor să fac melodia asta. E pentru un băiat care s-a dus la pușcărie. Vreau să vadă cei de la poliție și ziarele. Ei sunt panșinici nu au gând de răzbunare.”

Citește și: Interlopul Palmă Mare, liber după ce, înarmat cu un pistol, a bătut un afacerist la el acasă

În arest pentru că-i terorizau pe Guță și Florin Salam

Florin Duduianu zis Anaser, Nicolae Constantin zis Aramis, Ştefan Duduianu zis Lindon, Sofian Văduva zis Denom, Miltiade Văduva zis Seif, Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru,  Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Ion Corporan au fost trimişi în judecată pentru şantaj şi tâlhărie, după ce au fost acuzaţi de procurori că au cerut sume mari de bani, care ajungeau până la 100.000 de euro, de la crema maneliștilor din România.

Citește și

Urmăriții internațional Duduianu, Preda, Sadoveanu teorizează fără nicio problemă Anglia și America

Florin și Ștefan Duduianu au fugit însă din țară și sunt dați în urmărire internațională, existând informații că s-ar afla în Anglia.

Printre victimele Duduienilor se află Florin Salam și Nicolae Guță.

Citește și: Șeful Poliției Timiș și clanul Viscol din Lugoj: „E omul meu. Știi ce ai de făcut". A luat 6 ani

„În perioada octombrie 2017 - iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social avaând ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență au determinat sau au încercat să determine, persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani, de până la 100.000 de euro, sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”, conform unui comunicat al Parchetului de le pângă Judecătoria Sector 1.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te