Cine este românul ucis cu trei focuri de armă în Italia în holul unui bloc

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 05.12.2021 - 20:00
Adrian Pascu și-a povestit viața în 2014 la un post tv din Italia Foto: stiridiaspora.ro

Un român în vârstă de 30 de ani, a fost împușcat mortal în scara unui bloc din Roma. Acum șapte ani își spunea povestea la un post de televiziune italian.

SHARE

Adrian Pascu, un tânăr de origine română, în vârstă de 30 de ani, a fost împușcat de trei ori în stomac, în apropierea liftului din holul clădirii în care locuia, între Torrevecchia și Primavalle, la periferia vestică a Romei. El avusese câteva condamnări pe furt și trafic de droguri.

Citește și: Liviu Dragnea ar fi părăsit-o din gelozie pe Irina și i-a dat și block. Irina Tănase: Contactați-l

Pascu a vorbit public despre primii săi ani în Italia în 2014, în timpul emisiunii "Siamo noi" de pe Tv2000, canalul Conferinței Episcopale Italiene. Cu această ocazie, el a povestit despre arestarea și încarcerarea sa, amintind că a ajuns la Milano la 13 ani, fără părinți, pentru o viață mai bună.

Citește și: Interlopul Bebino, zis King Kong, este din nou liber. Ce i-a transmis Mircea Nebunu

„Eram cu prieteni care făceau infracțiuni, iar eu m-am trezit la mijloc și am început să le fac împreună cu ei, în special furturi. Am fost arestat în 2008, prima dată, apoi o altă dată la Roma“.

Citește și: Interlopul Mircea Nebunu, fugit din țară, live cu Florin Faraonu: Barcelona, viața mea. Vă pupăm!

Întâlnirea cu un preot și cu un asistent social, a declarat pentru Tv2000, i-a schimbat viața: o locuință, un loc de muncă la o pizzerie din Ponte Milvio, prieteni noi.

Însă țn noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost ucis prin împușcare de la mică distanță, probabil cu ajutorul unui amortizor de sunet.

Poliția a fost chemată sâmbătă dimineață, în jurul orei 8.00, de către un locuitor care a observat cadavrul.

Anchetatorii de la Brigada Mobilă au ridicat telefoane mobile și calculatoare, au solicitat înregistrări telefonice și au cerut înregistrările video de la camerele de luat vederi din zonă.

Scopul anchetatorilor este de a reconstitui ultimele ore de viață ale lui Adrian Pascu pentru a înțelege cine ar fi putut avea motivul și ocazia să-l ucidă: a fost o reglare de conturi? O ambuscadă motivată de probleme de droguri? Sau crima a fost comisă din cauza unor probleme personale legate de alte aspecte ale vieții tânărului de 30 de ani? Rezultatele autopsiei sunt așteptate în zilele următoare, relatează Roma Today.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.