Călin Geambașu: Bittman nu are dreptul să se plângă că l-a lăsat COVID șomer. Altora le e mai greu

DE Alex Darvari | Actualizat: 23.10.2020 - 18:49
Călin Geambașu / FB

Artistul Călin Geambașu crede că Dan Bittman nu are niciun drept să se plângă că este șomer și nu mai încasează bani în perioada COVID, deoarece alții o duc mai greu.

SHARE

„E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă şi petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm şi ne supunem ordinelor.

Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morţi şi peste 400 de vindecaţi, asta nu-i pandemie”, a spus dan Bittman solistul de la Holograf”, a spus Bittman.

Câteva zile mia târziu Bittman a recidivat:

„Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”, a scris Dan Bittman pe Facebook.

Călin Geamnabșu a cunoscut recunoașterea artistică la Școala vedetelor. Apoi, a cîntat alături de mai celebrul său tată Petre Geambașu. Cei doi s-au certat și, acum, fiecare are trupa sa. 

Călin Geambașu i-a răspuns dur lui Bittman tot pe FB:

„De ce, Dane? Nu de înflăcărări e nevoie acum, când spitalele din toată România (și nu numai) duc o luptă nemaiîntâlnită. Și yo am luptat toată viața împotriva rigorismelor forțate, dar nu acum este momentul pentru asta.
Tuturor artiștilor ne este greu în această perioadă, însă nu putem uzurpa dreptul altor oameni de a se plânge de greutăți poate mai mari decât ale noastre și totodată nu putem omite că altor colegi de breaslă le este mult mai greu decât nouă (actori, balerini, acrobați, firme de rental cu mulți angajați).
Și nici nu putem suspecta autoritățile de vreo formă de sadism, întrucât același măsuri restrictive au fost luate în toate țările până ce numărul zilnic al cazurilor a scăzut semnificativ. Nu are nimeni ceva anume cu noi, românii. Țările care au raportat victorii au fost de 2 ori în carantină. Noi, doar o dată.
S-au încercat măsuri graduale, ponderate, acum fiind lăsate deschise activitățile esențiale. Ba chiar și petrecerile au fost permise pe perioada verii...
Va fi bine, însă doar cu răbdare și disciplină putem sprijini truda celor din spitale și să ne revenim treptat la o viață normală”, a spus Călin Geambașu.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.