Bătălia petițiilor de susținere: Flavia Groșan - 11.749 semnături, Adina Alberts - 7.115 suporteri

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 29.03.2021 - 23:37
Bătălia petițiilor de susținere: Bătălia petițiilor de susținere: Flavia Groșan - 11.749, Adina Alberts - 7.115 semnături, Flavia Groșan - 11.749

Doi dintre cei mai vizibili medici care contestă actualele protocoale de tratament a COVID-19, dr. Adina Alberts și dr. Flavia Groșan, au fiecare și câte o petiție de susținere, după ce au fost investigate de Colegiul Medicilor.

SHARE

Dr. Adina Alberts, unul dintre cei mai înfocați susținători ai ivermectinei pentru tratarea COVID-19, are 10 plângeri la Colegiul Medicilor București: 7 tocmai pentru promovarea acestui medicament de uz veterinar care nu este aprobat în România pentru a fi administrat intern oamenilor și 3 pentru că a publicat tratamentul cu care susține că s-a vindecat de boala provocată de coronavirus. 

Citește și: Adina Alberts recomandă ivermectina cu un document care o interzice pentru tratarea COVID

Dr. Flavia Groșan a avut o singură invitație la Colegiul Medicilor Bihor, care în cele din urmă a iertat-o pentru că a susținut că în spitale pacienții sunt omorâți cu oxigen și doar tratamentul inventat de ea vindecă.

Citește și: Flavia Groșan putea fi sancționată: a încălcat Protocolul de tratament al pacienților cu COVID

Fiecare dintre cele două este susținută prin intermediul câte unei petiții online.

O susține pe dna. dr. Flavia Groșan” era semnată, lun seara, de 11.749 de persoane. 

Susținem dr. Adina Alberts” era semnată, tot atunci, de 7.115 persoane.  

 

123.000 de membri în grupul „Alături de Flavia Groșan”

„Subsemnații semnatari ai prezentei petiții NE VOM EXERCITA TOATE DREPTURILE LEGALE ȘI CONSTITUȚIONALE ȘI VOM ACȚIONA PENTRU SUSȚINEREA DOAMNEI DOCTOR FLAVIA GROȘAN, în absolut toate modurile legale, dacă reprezentanții instituțiilor și autorităţilor publice din România înțeleg să acționeze împotriva unui medic, care și-a exprimat opiniile și a informat cetățenii români cu privire la faptul că a descoperit tratamente ieftine și eficiente pe care dumneaei le-a aplicat cu succes pacienților săi, aceste tratamente fiind diferite de schemele de tratament din protocoalele folosite în spitale, reușind însănătoșirea pacienților săi și împiedicând aglomerarea spitalelor cu pacienți a căror stare de sănătate s-ar fi agravat dacă nu ar fi fost tratați corespunzător de către doamna doctor FLAVIA GROȘAN”, scrie în petiția de susținere a medicului din Bihor. 

Dr. Flavia Groșan mai are în sprijinul său și un grup de Facebook.

Citește și: „Doctorița-minune” Flavia Groșan nu poate demonstra că a vindecat 1.000 de pacienți

„Pentru că doamna doctor a vindecat, fără niciun eșec, mii de bolnavi de COVID, inevitabil, au apărut cei ce o atacă. Are o singură plângere la Colegiul Medicilor- comisia de etică, dar nu de la un pacient, ci de la o doctoriță. Ei bine, să nu permitem batjocorirea acestui OM, MEDIC EXCEPȚIONAL, de către niște suboameni, fie ei medici, jurnaliști sau niște nimeni!”, scrie în descrierea grupului „Alături de Flavia Groșan”, care a adunat deja 123.000 de membri.

Citește și: Medicul Flavia Groșan a râs de propriul tată pe Facebook pentru că n-a ascultat-o și s-a vaccinat

Libertatea de a pune viața altora în pericol

Petiția pentru susținerea dr. Adina Alberts este promovată intens chiar de către aceasta. Totuși, a adunat mai puțini semnatari decât petiția pentru Flavia Groșan.

Citește și: Adina Alberts: În Israel, oamenii au fost plătiți să se vaccineze. Cine a refuzat a fost amenințat

„Consider nejustificată orice sancțiune disciplinară care i s-ar putea aplica în urma cercetărilor care vor fi efectuate de Colegiul Medicilor din București!
Semnez prezenta petiție pentru că și pe mine m-au ajutat sfaturile si informațiile medicale postare de Dr Adina Alberts pe paginile de socializare.
Semnez pentru adevăr, profesionalism și libertatea de a alege în cunoștința de cauză!”, scrie inițiatorul petiției în preambulul ei.

Ambele petiții invocă în apărarea celor două doctorițe libertatea de exprimare și libertatea gândirii și a opiniilor.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te