Adolescentă, despre Cumpănașu: Mi-a propus să fac sex cu soţia lui şi el să privească

DE Miruna Moldoveanu | Actualizat: 06.01.2021 - 14:17
Alexandru Cumpănaşu, acuzat de o tânără că i-a făcut propuneri indecente când era elevă/FOTO: Antena3

Alexandru Cumpănașu este acuzat de o tânără din București că, în urmă cu trei ani, pe vremea când era minoră, a fost abordată de acesta prin intermediul unui proiect, iar în timpul unei conversaţii pe WhatsApp, Cumpănaşu i-ar fi făcut propuneri indecente.

SHARE

Tânăra prezintă capturile dialogului care a avut loc pe WhatsApp cu Alexandru, așa cum era notat în telefonul ei, iar în timpul conversaţiei, Alexandru Cumpănaşu i-ar fi propus să întreţină relaţii intime cu soţia sa, Simona, în timp ce el ar fi privit scenele.

„Contextul e în felul următor. Eram în clasa a XI-a, aveam 17 ani. Și dl. Cumpănașu a venit la noi la liceu, adus de unul dintre profesori, ca să ne vorbească la un eveniment despre patriotism și leadership. În sală erau elevi din mai multe licee din București și am vorbit destul de mult, i-am pus multe întrebări.

Era venit acolo în calitate de director al CNMR (Coaliția Națională pentru Modernizarea României). Eu în clasa a XI-a voiam să mă implic în orice vedeam în fața ochilor și i-am zis că da, vreau să mă implic în ce proiect are el acolo. Și după ce am stat mai mult de vorbă, din nou, eu cu el, cu soția lui Simona, am aflat după aia că e soția lui, nu știam cine e acea doamnă, și cu alți elevi. Și am făcut schimb de numere de telefon și eu, și ceilalți elevi care eram acolo cu el și a rămas că ne facem un grup de WhatsApp cu proiectul ăsta, se numea ''Leader for Romania''. Şi da, i-am dat numărul de telefon, mi-a dat el numărul de telefon...Era o zi de vineri. În seara aia mi-a dat mesajele care se văd pe screenshot-uri. Pe tot parcursul discuției eram foarte confuză. Chiar nu înțelegeam, de ce omul ăsa care venea ca cineva important, cineva care face niște chestii pentru România, că așa s-a prezentat, de ce acum se comportă foarte dubios.

Și cred că se vede prin mesaje că încercam să-l trag un pic de limbă, să-mi zică exact ce vrea de la mine, că m-a întrebat ceva de genul: „Tu placi la mine?” Adică, „Îţi place de mine?”, ceva de genul ăsta. Şi i-am răspuns: „Da, apreciez foarte mult iniţiativa, aş vrea să mă implic!”. Tot împingea discuţia în direcţia asta, să-i spun dacă îmi place de el. Ciudat, foarte ciudat. Nu înţelegeam de ce şi de unde până unde? Chestia asta nu era în capul meu vreodată, dar în mesaje e clar ce s-a întâmplat, că de dădea la mine. I-am spus că mie nu îmi plac băieții. Și a zis: ''Aaa, am rezolvare la problema asta, nevasta mea!”

FOTO: Antena3

Pentru toată lumea care îl urmărește pe TikTok e un om care pare așa, foarte supărat pe sistem și pe clasa politică, și pe sistemul de învățământ. E supărat pe toată lumea și o să vină el să revoluționeze acum viața. Dar nu e adevărat, nu o să facă asta. Nu face absolut nimic! Cumpănașu este un dubios și un pervers, ăsta e Cumpănașu. Nu e salvatorul, nu o să facă nimic el'', a povestit tânăra, în exclusivitate pentru Antena 3.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.