2 lideri ai PSD Vrancea s-au luat la pumni, la club: „A sărit pe mine”. De la ce a pornit scandalul

DE Alin Crișan | Actualizat: 15.11.2022 - 22:37
Liderii PSD Vrancea - Foto: Ziar de Vrancea

Fostul deputat PSD Dragoș Bârlădeanu și șeful Cancelariei Prefectului, Cătălin Răducanu au fost implicați într-un scandal, sâmbătă seara, într-un club din Focșani.

SHARE

Directorul cancelariei Prefecturii Vrancea, Cătălin Aurelian Răducanu a recunoscut că s-a bătut în noaptea de sâmbătă spre duminică 12 spre 13 noiembrie 2022, în parcarea restaurantului Grand`Or din Focșani, cu fostul său coleg de partid, fost consilier județean, vicepreședinte al CJ și parlamentar PSD de Vrancea, Dragoș Bârlădeanu.

După ce Dragoș Bârlădeanu a făcut public incidentul prin intermediul unei postări pe contul său de facebook, Cătălin Aurelian Răducanu a anunțat că a demisionat din postul de director al cancelariei Prefecturii județului.

S-a întâmplat la câteva ore după alegerile la organizația PSD Vrancea. Dragoș Bârlădeanu îl acuză pe șeful Cancelariei prefectului că l-ar fi agresat fizic. Prefectul Nicușor Halici a confirmat incidentul și a precizat că șeful Cancelariei a demisionat. Pe de altă parte, poliția a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Fostul deputat Dragoș Bârlădeanu susține că a fost agresat de șeful Cancelariei Prefectului, Cătălin Răducanu, care l-a pălmuit într-o primă fază. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara într-un club din Focșani unde, potrivit deputatului, a mers împreună cu soția și mai mulți prieteni. Dragoș Bârlădeanu a făcut o postare pe Facebook în care a povestit cum s-au petrecut lucrurile.

„Cu mare dezamăgire spun acest lucru plecând din sediul Politiei: iesind în oras la un club din Focșani, împreună cu soția și prieteni foarte apropiați, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului județului. Într-un conflict la care a luat parte și Roșu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoștință de-a mea, de 43 de ani) a sărit la mine cu pumnii dându-mă jos din picioare”, a scris fostul deputat Bârlădeanu.

Poliția Municipiului Focșani a confirmat incidentul din seara de sâmbătă și că a primit o plângere penală de la fostul deputat Dragoș Bârlădeanu. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru care se fac cercetări cu privire la infracțiunile de lovire și alte violențe.

„În cursul nopții trecute, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată direct (prin plângere) de către un bărbat, de 43 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fata unui restaurant din municipiul Focșani, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovit de către un alt bărbat, de aceeași vârstă. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Județene, inspector principal Paula Enache, într-un răspuns pentru Ziarul de Vrancea.

”Cu mare dezamăgire spun acest lucru plecând din sediul Poliției: ieșind în oraș la un club din Focșani, împreună cu soția și prieteni foarte apropiați, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului județului. Într-un conflict la care a luat parte și Roșu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoștința de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare. Nu m-aș fi așteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală cu martori și mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliția și organele de urmărire penală își vor face datoria! Doamne ajută pentru toată lumea!” relatează într-o postare activată pe contul său de facebook, duminică 13 noiembrie 2022 fostul parlamnetar și consilier județean PSD Dragoș Bârlădeanu, potrivit ziaruldevrancea.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te