„Moștenirea” lui Whitney Houston. Distrusă de droguri, fiica a avut un sfârșit identic cu al mamei

DE Bianca Iosef | Actualizat: 09.09.2022 - 09:57
Whithney și fiica - FOTO: ABC News

Cântăreața Whitney Houston, poreclită și „Vocea”, a fost una dintre cele mai bine vândute artiste - peste 200 de milioane de înregistrări în întreaga lume. Artista a murit în 2012, la vârsta de 48 de ani, iar fiica ei, Bobbi Kristina, doar trei ani mai târziu.

SHARE

Moartea lui Whitney a survenit după ce cariera ei atinsese apogeul. Avea numeroase premii și o bază solidă de fani, dar suferise din cauza căsniciei tumultoase și a divorțului, dar și a dependenței de droguri. Când a murit, cântăreața devenită actriță, stătea la Beverly Hilton, unde s-a înecat accidental într-o cadă.

Bobbi Kristina avea doar 22 de ani când a murit. A fost găsită și ea scufundată într-o cadă.

Drogurile ar fi ucis-o

Whitney și fostul soț, Bobby Brown, s-au cunoscut în 1989 și s-au căsătorit trei ani mai târziu. În timp ce fanii presupun adesea că Bobby a fost cel care a condus-o pe Whitney pe drumul către droguri, însăși cântăreața, „I Will Always Love You”, a dezvăluit că nu a fost chiar așa.

Citește și: VIDEO/FOTO Elizabeth și Philip, o iubire regală. Regina s-a îndrăgostit de el când avea 13 ani

Abuzul lui Whitney a dus la pași greșiți pe parcursul carierei. După cum a remarcat Vanity Fair, adesea ajungea târziu la filmări și pierdea uneori concerte. Urme de cocaină au fost găsite în sistemul ei la momentul morții. Familia artistei, în special fostul soț, respinge ideea că drogurile au ucis-o.

Citește și: Margareta a României: „Simt o imensă durere. Majestatea Sa a fost un sprijin și un far călăuzitor”

A primit moștenire dependența

După moartea lui Whitney, Bobbi Kristina – atunci în vârstă de 18 ani – a fost internată pentru scurt timp în spital. Ea amestecase vin și Xanax, luptându-se să facă față morții premature a mamei sale. Fiica lui Whitney s-a luptat cu dependența și s-a trezit într-o relație toxică. Familia fetei susține că, Nick Gordon, fostul logodnic al lui Bobbi Kristina a fost cel din cauza căruia a ajuns să se drogheze. 

Apropiații fiicei lui Whitney au declarat „Krissy s-a simțit izolată de întreaga familie și asta a lăsat-o complet dependentă de Nick. Erau doar ea și Nick și asta a fost tot”.

Accident sau sinucidere? 

În ianuarie 2015, Bobbi Kristina a fost implicată într-un accident de mașină, în urma căruia a fost emis pe numele ei un mandat de arestare. La câteva zile după accident, Bobbi Kristina a fost găsită inconștientă într-o cadă din interiorul casei sale.

Bobbi Kristina a fost în comă aproape șase luni. Ea a murit pe 26 iulie 2015. Autopsia a arătat că fiica lui Whitney, a murit din cauza unei combinații letale de înec și intoxicație cu droguri. Marijuana, alcool, un produs secundar al cocainei, morfină și un medicament pentru anxietate au fost găsite în sistemul ei.

Medicul legist din comitatul Fulton nu a putut determina dacă moartea ei a fost un accident sau nu, potrivit The U.S. Sun.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te