Vedeta de la Survivor care a fost în arest pentru serviciile făcute lui Gigi Becali

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 03.02.2022 - 14:31
Cătălin Zmărăndescu a stat în arest și a fost condamnat pentru serviciile făcute lui Gigi Becali Foto: Facebook

Vedetă în show-ul Survivor, Cătălin Zmărăndescu a stat în arest și a fost condamnat la închisoare pe vremea când era bodyguardul lui Gigi Becali. Luptătorul a fost implicat în dosarul sechestrării unor interlopi care-i furaseră mașina lui Becali.

SHARE

Înainte de a fi vedetă la Survivor și instructor de arte marțiale, Cătălin Zmărăndescu era cunoscut drept unul dintre cei mai periculoși sportivi din București. A ajuns să fie bodyguardul lui Gigi Becali după un meci în care l-a făcut knock-out pe garda de corp a patronului FCSB.

Citește și: Poliția britanică habar n-a avut că Anaser și Lindon Duduianu sunt în Anglia, deși erau urmăriți

El a fost implicat în celebrul dosar al sechestrării hoților care-i furaseră mașina lui Gigi Becali în ianuarie 2019. 

Citește și: VIDEO Bătaie într-un club ilegal de manele. Patronul, un sirian, avea o crosă, dar a fost făcut KO

Dosarul sechestrării hoților mașinii lui Becali

Cătălin Zmărăndescu este cel care i-a prins pe hoți, iar pentru asta a stat 29 de zile în arest preventiv, apoi a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, la fel ca Gigi Becali.

Citește și: Interlopii Marcel Spoitoru și Rașpa, cel care și-a uitat pistolul la mall, călcați de mascați

"Din informații știam cine a furat mașina. Ne-am dus după ei și a fost acea tamponare nefericită din intersecția Dorobanți cu Ștefan cel Mare. Toată lumea a spus că am intrat în ei intenționat. N-a fost nimic intenționat, li s-a oprit mașina furată care era pusă pe modul de condus Direct. Li s-a oprit în mijlocul intersecției. Noi veneam din spate, conducea un nepot al lui Gigi, n-am reușit să-i mai evităm. După impact, au țâșnit că iepurii din mașină. Eu m-am dus după ăla care a furat mașina.

Am alergat către Piața Victoriei și l-am prins aproape de pasaj. Nu vrei să știi cum fugea prin grădinițele din față blocurilor de pe bulevard! Eu mă gândeam: „Dacă îl scap pe asta, toată lumea spune că sunt un prost!”. Am alergat de am zis că mor, bă, omule! Nu știu cum a fugit așa, că era mic și gras.

 La un moment dat, când n-a mai putut să fugă, a băgat mâna în buzunar și a scos un briceag lung. Trebuia să-l desfacă. Atunci, am pus mâna pe mâna lui, i-am blocat-o și i-am dat un dos de palmă. Asta a fost toată bătaia lui, a recunoscut și el.

Ce s-a întâmplat în alte părți cu ceilalți din mașina hoților nu e treaba mea și nu știu. La bar, la Pipera, au venit singuri, de bună voie. Eu eram lângă cel care furase mașina și care ne-a dus unde ascunseseră mașina, în spatele Circului. Era deja cu numere de Austria, pregătită să plece în Bulgaria.

Nu trecuse o zi de la furt. A zis că vrea să vorbească cu domnul Becali. A vorbit de pe telefonul nepotului cu nea Gigi și i-a zis că vrea să discute cu el, că nu vrea să-i facă plângere. 'Nu vreau să ajung la pușcărie că mai am coadă!' Am mers la bar, au stat, au băut și au făcut caterincă cu nea Gigi. La plecare le-a dat și bani de taxi. Asta e în mare", a povestit Cătălin Zmărăndescu.

Gigi Becali a fost trimis în judecată în octombrie 2009, alături de Ştefan Dediu, Cătălin Zmărăndescu, Mihai Mila, Niculae Dumitraşcu, Marcel Popa şi de poliţistul Romulus Dumitrescu, pentru lipsire de libertate în mod nelegal.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te