VIDEO Bătaie într-un club ilegal de manele. Patronul avea o crosă, dar a fost făcut KO

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 25.07.2022 - 12:58
Interlopii s-au luat la pumni și picioare și au folosit bâte și crose de golf în clubul ilegale de manele al unui sirian din Timisoara Foto: captură Youtube

Două grupări de interlopi care erau la o petrecere ilegală s-au luat la bătaie într-un club de manele, fost club de streaptease din Timișoara, patronat de un sirian. Chiar patronul a intervenit în conflict cu o crosă de golf, dar a fost pus jos cu o lovitură de pumn.

SHARE

Clubul ”Tabaco”, fostul striptease ”No Mercy” din Complexul Studențesc din Timișoara, local patronat de sirianul Atef Hammad, doctor în medicină fizică, recuperare și balneologie, nu este la primul scandal și nici la prima încălcare a regulilor sanitare care au fost impuse tuturor agenților economici pe perioada pandemiei.

Citește și: Interlopul Petre Geamănu a aruncat la câini doi nepalezi prinși că pescuiau cu curent electric

În noaptea de 29 pe 30 ianuarie, la Clubul ”Tabaco”, patronat de sirianul Atef Hammad, au început să se adune clienții, chiar dacă petrecerile sunt interzise din cauza pandemiei.

Citește și: Cum a corupt-o interlopul oltean Rechinu pe frumoasa politiciană Laura Fernández

Localul era arhiplin și muzica dată la maximum când a început scandalul. 

Citește și: Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham: F... me, I'm brilliant

Din imaginile video, care au fost obținute de voceatimisului.ro și care parvin de pe camerele de supraveghere, aflate în incinta clubului ”Tabaco”, se vede cum locația patronată de dr. Atef Hammad s-a transformat, în câteva minute, într-un adevărat ring de box.

Citește și: VIDEO „Vă las în căruț cu rotile". O consilieră USR, amenințată mafiot de doi consilieri PNL și PMP

Până și sirianul Atef Hammad, înarmat cu o crosă de golf, a luat bătaie. La fel și bodyguarzii săi, care aveau bâte de baseball, conform Vocea Timișului. 

În urmă bătăii încasate, un individ rămâne aproape inconștient la pământ în timp ce zecile de petrecăreți se grăbesc să părăsească incinta. 

Citește și: Lindon Duduianu a chemat live poliția să-l aștepte la Otopeni. Anaser Duduianu face live-uri în SUA

Dar cei mai sifonați au fost patronul stabilimentului dr. Atef Hammad, bodyguardul Alexandru Cojocaru și Vasile Adumitroaie, ultimul cunoscut ca ”băiat de oraș”. De departe, învingător la puncte, fără niciun drept de apel, a fost interlopul Tudor Stoiți, victimă la rândul său, în urmă cu mai mulți ani de zile, în reglări de conturi.

Polițiștii sosiți la fața locului au identificat doi tineri, în vârstă de 32, respectiv 35 de ani, care au declanșat scandalul și i-au lovit pe alți doi bărbați, de 32, respectiv 61 de ani. 

Atacatorii au fost preluați și duși în Arestul Poliției pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru lovire și alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Administratorul firmei a fost și el sancționat cu 15.000 de lei și s-a ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te