Un soț gelos a montat o cameră ascunsă în sufragerie. A avut supriza vieții și, apoi, a fost arestat

DE Alex Darvari | 11.02.2023 - 20:18
Un soț gelos a montat o cameră ascunsă în sufragerie - Foto: Pexels, Whicdhemein

Un caz de hărțuire a fost intens mediatizat. Soția unui bărbat a sunat la poliție când a descoperit că era urmărită, iar soțul său, Martins Veiksanes, a stat în boxa acuzațiilor unde a recunoscut o acuzație de hărțuire.

SHARE

Veiksanes, bărbierit, a recunoscut anterior că a folosit dispozitive de urmărire pe mașina soției sale și că a ascuns o cameră de luat vederi în sufrageria ei, după ce a devenit suspicios că aceasta îl înșela. Șoțul gelos a descoperit că aceasta avea o aventură cu o altă femeie după ce a plasat o cameră de spionaj în casa ei și a pus un dispozitiv de urmărire pe mașina ei.

În instanță s-a dezvăluit că partenera bărbatului de 43 de ani se vedea de fapt cu o altă femeie în timpul destrămării căsniciei lor, ceea ce l-a determinat să o urmărească pe parcursul a aproximativ o lună.

Un caz de hărțuire 

Procurorul Sarita Basra a declarat: "Această audiere se referă la un caz de hărțuire care implică alarmă/distres serios, care a avut loc între 5 iunie și 19 iulie anul acesta, în care acuzatul își urmărea fosta soție.

"Victima în acest caz, Inga Veiksanes, a fost soția inculpatului timp de 18 ani.

"Ea a spus că bărbatul avea o problemă cu alcoolul și că i s-a înrăutățit comportamentul din cauza băuturii. Și-a găsit un nou partener care era de același sex. Ea primea constant mesaje de la inculpat. A simțit că relația s-a deteriorat până la un punct în care nu a mai putut fi recuparată. Și-a schimbat adresa, dar inculpatul a găsit-o, ceea ce a fost o surpriză pentru ea. Pe 23 iunie, ea a contactat poliția l-a reținut, dar bărbatul a fost eliberat pe cauțiune. 

Când ea a mers la plajă cu partenerul ei - nu spusese asta nimănui, nici măcar fiului ei - în acea seară, inculpatul i-a trimis un mesaj fiului lor, întrebându-l dacă mama i-a spus despre excursia ei. Ea l-a întrebat dacă o urmărea, iar el i-a spus poți face multe cu ajutorul tehnologiei. Ea și-a dus mașina la garaj pentru reparații generale, când un bărbat care lucra acolo, a spus că mașina avea montat un dispozitiv de urmărire.

Citește și: FOTO Cum arată la 60 ani culturistul de 6 ori Mister Olympia. Mânca 1.500 de calorii la micul dejun

"Ea a studiat îndeaproape ceasul deșteptător din sufragerie și acolo era o cameră și un card de memorie. A mai fost găsită o altă cameră sub scaunul din mașina ei."

A fost arestat

În urma arestării sale, Veiksanes a declarat poliției că a montat dispozitivul de urmărire și camera în vehicul pentru a dovedi că ea îl înșela. 

Veiksanes a recunoscut un singur cap de acuzare de urmărire.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te