Un englez, în Ferentari: Mă uit în spate la fiecare 10 secunde. Aici, turiștii vin cu bodyguarzi

DE Bianca Iosef | Actualizat: 02.10.2022 - 13:08
Ameer Kato Shamsu- Foto: Anuntul UK

Reputația de „cartier rău famat” a Ferentariului a ajuns până în Anglia. Bloggerul londonez Ameer Kato Shamsu a vizitat și el această zonă din Capitală, unde este puțin probabil să revină după experiența trăită.

SHARE

„În România există o zonă numită Ferentari. Am fost avertizat să nu vin aici, oamenii din România m-au avertizat să nu vin aici, chiar și localnicii au spus că este un loc unde nici măcar cei din București nu merg. Hei, dar de ce să-i ascult? Așa că m-am gândit să văd dacă aceast chiar este cea mai periculoasă zonă din București. Însoțiți-mă în această aventură nebună, mergând în cea mai periculoasă zonă din București, România”, își începe Ameer Kato Shamsu filmarea.

Cele mai tari declarații

„Nu-mi place deloc energia pe care o are locul Ăsta. E totul foarte intens. Mă uit în spate la fiecare 10 secunde...

Citește și: Din ce în ce mai multe județe în România fără reumatologi. Pacienții merg în alte orașe

 

Frățioare, nu vrei să afli! Pentru că unul ca mine sau ca el putem să te înjunghiem. Asta dacă nu ne place fața ta. Dar dacă-mi place fața ta, putem sta de vorba și tu o să îmi dai bani pentru că așa vreau eu”, i-a spus unul dintre tineri,. „Vin turiști aici sau nu?”, a întrebat englezul. „Da, dar cu bodyguarzi. Fără bodyguarzi nu te poți plimba pe aici”, a fost replica băieților. „De ce e atât de periculoasă zona?”, a insistat Ameer. „Pentru că sunt multe droguri, multe cuțite, multe arme. Nu contează dacă ești liniștit și te plimbi ca și cum n-ar fi nimeni pe lângă tine. O să bage cuțitul în tine..

Citește și: VIDEO ALERTĂ Investiție de 500 milioane de euro nu va fi gata la timp. Podul peste Dunăre, în impas

Dacă te duci încolo și faci dreapta (practic, zona de unde venea el și de unde îl atenționase și băiețelul că e foarte periculoasă). De jur împrejurul Aleii Ferentari, pe Aleea Livezilor, Aleea Zânelor. Ești ca într-o poveste cu zâne pe aici. Dacă vrei să vii în zona asta trebuie să vii cu bodyguarzi. Și fără bani în buzunare.

La final, blogerul a spus că Ferentari nu este cel mai bun loc de vizitat. „E puțin intimidant. Nu am fost foarte, foarte departe în cartier, nu am intrat prea adânc, pentru că am fost avertizat să am grijă la spatele meu, că nu pot filma, sunt mulți agresori. E adevărat, deci trebuie să fii foarte atent. Voi încheia video-ul meu aici, în Ferentari, cel mai periculos cartier din București. Încă mă uit în spate. Sunt foarte atent să nu fie cineva în urma mea. Lumea spune ca noaptea să nu vii aici, ziua e ok”, a conluzionat Ameer.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.