Sute de români, cu Revelionul ratat. Manelistul Tzancă Uraganu n-a avut cu ce să ajungă la concert

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 04.01.2023 - 10:57
Tzancă Uraganu / Foto: wowbiz.ro

Manelistul Tzancă Uraganu a stricat Revelionul a sute de români care plătiseră 600 de lei pe bilet pentru a le cânta în noaptea de Anul Nou. Cu câteva ore înainte de concert a anunțat că nu are cu ce să ajungă în Maramureș.

SHARE

Manelistul Tzancă Uraganu și-a anulat concertul de Revelion 2023 de la „Perla Cosăului”, Maramureșul istoric, cu doar câteva ore înainte, printr-un mesaj video postat pe rețelele de socializare, stricând planurile a sute de români. 

„Vă salutăm, dragi prieteni. Ne cerem mii de scuze pentru că nu putem ajunge la evenimentul care ar trebui să aibă loc la Perla Cosăului de Revelion. Ne cerem scuze pentru că nu există zbor pe 31 decembrie”, a postat Tzancă Uraganu pe Facebook.

Citește și: VIDEO Cum a declanșat maneaua „Eu mă duc la pușcărie la fel ca la cofetărie" un conflict interlop

Cei care urmau să petreacă pe melodiile manelistului nu au fost, evident, foarte bucuroși de veste. Oamenii care au plătit un preț destul de piperat pentru a-l vedea pe artist și-au cerut banii înapoi, deoarece suma nu a fost deloc mică, fiind vorba de 600 de lei, relatează wowbiz.ro.

Comentariile la postarea făcută de cântăreț nu au întârziat să apară. „Ce s-a întâmplat? De ce nu se mai ține Revelionul?”; „Nicio pierdere”; „Se întorc Petreușii în mormânt… cântă Tzancă în Maramureș”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Citește și: Fratele lui Tzancă Uraganu s-a dat popă care rezolvă probleme de dragoste și bani pe net

Tzancă Uraganu: „Nu mi-e frică de nimeni în afară de Dumnezeu”

Tzancă Uraganu` a vorbit, recent, în exclusivitate pentru Fanatik, despre controversele din viața lui. Personaj monden prin excelență, lider în nenumărate rânduri în trendul Youtube cu piesele sale, manelistul nu a ascuns că are prieteni interlopi și că uneori se mai ceartă cu unii oameni.

Viața lui personală, aflată sub lupa unei părți a presei, a fost subiect de multe controverse, manelistul având ”bifate” suficient de multe cuceriri extraconjugale.

Tocmai aceste cuceriri făcute în rândul femeilor i-au dat, explică Tzancă Uraganu`, mari bărăi de cap de-a lungul timpului. ”Cel mai greu moment din viața mea a fost când m-a prins soția cu alta”, spune, râzând, Tzancă Uraganu`.

În altă ordine de idei, scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului, fiind, la un moment dat, chiar și agresat de interlopi, nu l-au afectat pe manelist. Ba chiar, explică Tzancă Uraganu`, l-au întărit, iar succesul pe care îl are în lumea manelelor i-au atras, de ceva vreme încoace, admirația ”controversaților oameni de afaceri”. Care, evident, plătesc bine de tot pentru dedicații primite de la manelist.

”Nu mi-e frică de nimeni în afară de Dumnezeu. Nu m-am certat cu interlopi. Ca să fiu sincer, interlopii mă iubesc… Dacă m-am certat cu cineva și am avut divergențe cu careva a fost că sunt oameni mai înapoiați. Eu nu mă cert cu interlopii, eu sunt iubit de toată lumea”, a spus Tzancă Uraganu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te