Scandalul cu geamuri sparte în care a fost implicat Micutzu: actorul afirmă că a fost agresat

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 18.08.2021 - 19:45
Scandalul cu geamuri sparte în care a fost implicat Micutzu: actorul afirmă că a fost agresat. / Foto: digi24.ro

Actorul Cosmin Nedelcu alias Micutzu a fost implicat într-un scandal în Centrul Vechi al Capitalei, duminică noaptea. Evenimentul a făcut, evident, turul presei, iar informațiile au fost contradictorii. Cosmin Nedelcu susține că el a fost agresat, nu agresor.

SHARE

„Nu a fost ceva provocat de mine, ci am fost provocat. Asta e pentru toate televiziunile care abia aşteptau să aibă o ştire, deşi se întâmplă multe lucruri în lume destul de grave (...) Eu ştiu că sunt persoană publică şi era subiect de ştiri, dar să confecţionezi ştiri nu mi se pare normal. Am citit că eu am devastat terase prin Centrul Vechi sau eu care am bătut patru oameni sau eu care am aruncat cu o sticlă către un copil sau eu care, în general, am fost un agresor. Din contră, noi am fost agresaţi”, declarat Micutzu, potrivit paginademedia.ro.

Citește și: Irina Tănase, iubita lui Dragnea, face promo la cursuri de independență financiară pe Instagram

„Deştept din partea mea ar fi fost să trec mai departe şi să nu mă întorc, dar am cedat”, a punctat Cosmin Nedelcu.

„Poliţia nu m-a luat la secţie pentru că aş fi o bestie cu chip de om, ci am mers la secţie ca să dau o declaraţie în calitate de martor. Au mers şi iubita mea şi prietenul nostru pentru a depune plângere că au fost agresaţi.

Şi eu am fost agresat verbal, dar asta am făcut şi eu la rândul meu. Am răspuns cu aceeaşi monedă, ceea ce nu recomand. Nu sunt un om violent. Nu susţin violenţa”, mai spus actorul. 

Citește și: Preparatul preferat de interlopul Alex Bodi la Mamaia: friptură în foiță de aur, de 800-1.200 €

Scandalul cu geamuri sparte, povestit de Cosmin Nedelcu: „F***-ţi m***ii mă-tii de gras obosit”

„Mergeam pe Calea Victoriei, cu iubita mea şi un prieten pictor. Băiatul ăsta care mă înjură şi pe video a început, de la o terasă, să facă nişte mistouri de bun-simţ, moment în care eu am mers mai departe şi i-am arătat un deget.

Acest lucru l-a supărat şi mai tare pentru că era clar că omul este frustrat. Apoi a început să mă înjure cu replici ca „f***-ţi m***ii mă-tii de gras obosit”. Eu în momentul ăla n-am mai putut să înghit.

Şi trebuie să ştiţi că  totul vine după ani de zile de hate şi de mesaje de acest fel. E normal să nu-ţi placă nişte lucruri, dar e absolut normal să nu spui nimic şi e absolut normal, dacă spui ceva, să o spui într-un mod civilizat.

Pe internet eu pot să dau block. În mine s-au adunat nişte frustrări. S-a pus un punct în seara de duminică, când m-am întors la băiatul respectiv să-i explic că nu e normal să vorbească aşa cu mine şi să îi arăt iaraşi degetul. Evident, nu m-am întors într-un mod civilizat, cum pretind toţi oamenii că ar face.

Citește și: Vedetă româncă pe TikTok, cerșetoare pe stradă. Scopul: o pereche de silicoane

Nu sunt idiot să merg să-i dau una pentru că a vorbit aşa cu mine, ci pur şi simplu ne certăm şi îşi vede fiecare de treaba lui.

Unul dintre ei a împins-o pe iubita mea şi a scuipat-o, dar nu se vede pe filmare. În acel moment am văzut negru şi am reacţionat.

A reacţionat şi băiatul astă şi i-a dat doi pumni în faţă prietenului nostru. După ce şi-a luat pumnii respectivi, prientenul nostru, care avea o plasă în mână, a aruncat-o către un geam care s-a spart. Nu a aruncat spre unul dintre oameni.

Am plecat, dar m-am întors pentru că voiam să le plătesc oamenilor geamul. M-am întors cu alţi prieteni pentru că nu voiam să escaladeze lucrurile. Băieţasul a ieşit cu o scândură.

S-a scris, citând martori, că eu m-am întors să le dau omorul şi mai tare. După ce s-au auzit sirenele, a intrat cu scândura la loc”, a povestit Micutzu, pentru paginademedia.ro.

Ce a notat Poliția

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător.

Citește și: În tinerețe, Irinel Columbeanu a avut și Oltcit și era poreclit „Ileana”, de la mașina de cusut

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie. Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart.

În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, se arată în comunicatul Poliției.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te