Recunoașteți personajul? Băiețelul zâmbăreț a ajuns cel mai iubit cântăreț de muzică ușoară

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 26.02.2024 - 18:40
Recunoașteți personajul? Băiețelul zâmbăreț a ajuns cel mai iubit cântăreț de muzică ușoară - Foto: Arhiva Personala / imagine rol ilustrativ

Recunoașteți personajul? Băiețelul zâmbăreț a ajuns cel mai iubit cântăreț de muzică ușoară. A lansat 38 de albume de studio. A primit opt discuri de aur și două de platină pentru vânzări. Tu știi cine este?

SHARE

Recunoașteți personajul? Băiețelul zâmbăreț a ajuns cel mai iubit cântăreț de muzică ușoară. A lansat 38 de albume de studio. A primit opt discuri de aur și două de platină pentru vânzări. Tu știi cine este?

Băiețelul zâmbăreț, cel mai iubit cântăreț 

Fuego, pe numele său Paul Surugiu, este un artist complex, care, în timp, a devenit preferatul românilor. Acesta a călătorit prin toată țara și a bucurat inimile oamenilor la concerte. 

Fuego și-a deschis sufletul în fața fanilor și a făcut câteva mărturisiri sfâșietoare. Deși acum este cunoscut în toată țara, până să ajungă celebru, artistul a fost un copil sărac, iar trăind chiar și de pe o zi pe alta, din cauză că banii nu-i ajungeau.

Conform spuselor faimosului cântăreț, părinții lui au făcut eforturi uriașe pentru a-l ține la facultate, la București. Acesta a locuit într-o cameră, în internat, cu încă cinci colegi și de multe ori nu avea bani nici măcar pentru un bilet de tramvai, fiind nevoind să parcurgă pe jos o distanță mare, de la Obor până la Drumul Taberei.

„Nu m-a ajutat nimeni. Nu am avut bani. Am fost un copil sărac. Uneori trăiam așa, de pe o zi pe alta, pentru că ai mei au muncit enorm ca să mă ţină la facultate la București.

Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră. De multe ori nu aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet să mă duc cu autobuz sau cu troleibuz sau cu tramvai, pentru că era perioada în care cumpăr bilet din tramvai şi nu aveam bani şi mergeam pe jos de la Obor până în Drumul Taberei”, a spus Fuego la Antena Stars.

„Mama a fost eroina mea”

„Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special.

Citește și: Tatăl, un actor adorat de milioane de copii. Fiica joacă în 10 filme și dispare. Avea 27 de ani

Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru tresăririle ei. Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi.

Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visele ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea din toți acești ani. M-a susținut necondiționat, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările!

Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special. Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericiri și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință.

Mulțumesc, mama! Și cred că și voi ar trebui să le mulțumiți mamelor pentru fiecare răsărit deplin. Iar cei care nu le mai aveți, să vă gândiți la ele ca la luminile ce vă înfrumusețează chipul.” a declarat artistul pentru Spectacola.ro.

Durere fără margini pentru tatăl decedat

"Tatăl meu avea o problema din gena. Ai mei nu au murit de cancer sau alte boli, au avut probleme cardiace și am început să mă controlez și eu. Atunci tehnica medicala nu era ce e acum.

Atunci, nu aveai posibilitatea să te controlezi. Un lucru este sigur, noi suntem trecuți de vârstă de 40 de ani, trebuie să te întreții cu niste medicamente care sunt ușor de luat. Am avut o deficienta de vitamina D. Tata mi-a transmis doar tradițiile, eu nu moștenesc de la el vocea, ci de la mama o moștenesc. Ea canta la "Cântarea României." Și astăzi mama canta. Cu mama cântam în casa. Luam casete și le înregistram cu noi."

Fuego a vorbit despre relația cu tatăl lui, care s-a stins din viață cu mult timp în urmă, când avea 59 de ani. Cântărețul a avut o relație foarte bună cu el.

“Am o multitudine de amintiri cu el. Nu voi uita niciodată serile pe care le petreceam împreună și povesteam, și mă uimea cu toate cunoștințele sale. Nu voi uita vacanțele în care i-am dus pe ai mei. Nu voi uita privirea și sfaturile lui! Nu am cum să-l uit deloc!”, a declarat Paul Surugiu pentru VIVA.

Artistul și prezentatorul TV a fost foarte afectat de moartea tatălui, dar și a bunicii, de care era foarte apropiat. În același timp, Fuego știe că datorită lor este omul din prezent.

Citește și: A fost partenera lui Amza Pellea. Timp 40 de ani e dată dispărută. Se reîntoarce la prima iubire

„Viața se bătătorește în copilărie”

Mi-e dor de anii copilăriei. De fapt, viața se bătătorește în copilărie. Acolo prind formă tăcerile noastre și ne dăm seama că nimeni și nimic nu ne poate răpi acei minunați ani, în care singurele griji sunt cele ale răsăriturilor prinse de ochii puri ai nevinovăției.

Copilăria nu e deloc întâmplătoare, nu e doar o etapă, este veșnica punte între rațiuni și vise, cu ghidușia în buzunar și cu o mare întreagă de capitole pe care trebuie să le bifăm, să le înțelegem. Și sunt și-acum copil, trăindu-mi visul măreț.

Îmi place că sunt așa, deși am 46 de ani. Nu mă copilăresc în sens infantil, ci trăiesc deplin, cu inima deschisă, fiecare tresărire a fericirilor mele.

Și în felul acesta mă mențin și tânăr. Dacă ar fi să retrăiesc ceva, dincolo de joc, de perioadă, de orice, aș retrăi orice moment cu tata, pe care l-am pierdut în 2010...” a mai declarat artistul pentru sursa citată mai sus. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te