Un hotel de lux Mercure se deschide lângă Porțile de Fier, pe malul Dunării

DE Bianca Iosef | Actualizat: 22.06.2022 - 22:53
Un hotel de lux Mercure se deschide lângă Porțile de Fier, pe malul Dunării

Accor anunță semnarea unui nou acord de franciză pentru deschiderea unui hotel Mercure lângă Porțile de Fier, pe malul Dunării. Hotelul va fi operat de compania locală de ospitalitate Queens Horeca Management și va fi lansat pe piață în al treilea trimestru al anului 2023.

SHARE

„Un nou hotel Mercure lângă Porțile de Fier, una dintre cele mai fascinante destinații turistice ale țării, consolidează și mai mult popularitatea zonei, atrage turiști internaționali și aduce standarde și practici moderne în domeniu. Acest acord va crește și va consolida rețeaua Accor în sud-vestul României, o piață cheie pentru grup în regiunea Europei de Est.” – spune Maria Drăgulin, director de dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

„În calitate de antreprenori și investitori în județul Mehedinți, am fost întotdeauna mari susținători ai potențialului turistic al acestuia. Sunt atât de multe experiențe valoroase pe care le putem oferi turiștilor din România și din străinătate și atât de multe oportunități neexploatate atunci când vine vorba de promovarea destinației noastre”,  a afirmat Sacha Dragic investitor principal și partener al proiectului.

Mercure Porțile de Fier Riviera Hotel & Resort va pune la dispoziția călătorilor 70 de camere și suite confortabile și elegante, un restaurant, un bar și un lounge Privilege. Pentru evenimente private și de afaceri, hotelul va include, de asemenea, o sală de conferințe de 250 mp, două săli de consiliu mici și un foaier. De asemenea, cei care călătoresc pentru relaxare se vor putea bucura de o zonă SPA & wellness de 300 mp, cu diverse săli de relaxare și terapie, precum și de piscina în aer liber.

Noul hotel va fi amplasat pe Calea Timișoarei nr 16, Gura Văii, Drobeta Turnu-Severin România. Gura Văii, parte a municipiului Drobeta Turnu-Severin, este situat pe malul stâng al Dunării, în apropierea graniței cu Serbia, într-un peisaj natural liniștit și pitoresc, chiar în mijlocul parcului natural Porțile de Fier. Printre atracțiile turistice din apropiere se numără Muzeul Hidrocentralei Porțile de Fier, Rezervația Naturală Gura Văii Vârciorova, Cazanele Mari ale Dunării și Muntele Ciucaru Mare. Locația este accesibilă atât cu mașina, prin E70, cu avionul, prin Craiova, Timișoara, Sibiu, Belgrad sau Nis, Serbia, cât și cu vaporul, deoarece este conectată la cinci porturi: Drobeta Turnu-Severin, Orșova, Calafat, Bechet și Corabia.

„Am ales să ne alăturăm unui grup internațional de prim rang în domeniul ospitalității, cum este Accor, pentru a le oferi vizitatorilor noștri un hotel de clasă internațională și servicii profesionale care să îl însoțească. De asemenea, am făcut acest lucru pentru a ne conecta hotelul la una dintre cele mai mari rețele de marketing și distribuție din domeniul ospitalității și pentru a-l face vizibil pentru călătorii din toate colțurile lumii, plănuind să dezvoltăm și mai mult ospitalitatea pe Dunăre”, adaugă Eduard Koler,  investitor și reprezentant al Queens Horeca Management, în calitate de partener al proiectului.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te