Persoana pentru care Angela Similea a decis să nu mai cânte niciodată. Rodul unei iubiri eșuate

DE Alex Darvari | Actualizat: 20.09.2022 - 12:41
Angela Similea - FOTO: Huff.ro

Colegele sale de generație Mirabela Dauer și Corina Chiriac și-au continuat, cu succes, activitatea și după 1989. Angela Similea a reapărut pe scenă forțată de o serie de datorii moștenite de la fostul soț Victor Surdu.

SHARE

Angela Similea a decis să se retragă complet din viața muzicală în urmă cu 4 ani. Din acel moment a reluat legătura mai intens cu famila ei din SUA.

Sorin Hilgen, fiul Angelei Similea, este motivul pentru care Angela Similea a decis să nu mai apară pe scenă. Actrița își dortește să îi dfie copilului aproape. Ea își dorește cu ardoare ca nepoata ei să îi dăruiască un strănepot.

Fiul este stabilit în America de mai bine de 20 de ani. Lucrează în domeniul IT, la o companie de prestigiu, și câștigă o sumă fabuloasă. Când a plecat la studii, în Elveţia, celebra solistă a avut un şoc atât de mare, încât a albit brusc.

Citește și: FOTO Angela Similea a albit când fiul ei a părăsit România. Nepotul său luptă în armata SUA

 
 

Viaţa personală a artistei a avut mult de-a face cu dispariţiile ei din ochii publicului. Căsătorită de 4 ori, cântăreaţa n-a avut prea mult noroc în dragoste.

Nici de data asta nu a fost cu noroc, dar din această căsnicie a rămas cu cel mai frumos lucru din viaţa sa – fiul ei, Sorin.

S-a recăsătorit apoi cu Jan Hilgen, un om de afaceri olandez cunoscut prin intermediul unor prieteni. Hilgen l-a înfiat pe Sorin şi părea că lucrurile merg ca unse în ceea ce avea să fie cea mai lungă căsnicie a artistei, vreme de 17 ani. După divorţul din 1991 Angela Similea avea să mărturisească faptul că ultimii ani petrecuţi alături de olandez au fost de coşmar. Bărbatul căzuse în patima băuturii şi se folosea de numele ei ca să-şi facă intrări prin instituţiile unde avea treabă. Acasă, în schimb, o umilea fără milă.

Citește și: Încercările Angelei Similea: Al treilea soț era alcoolic și o umilea. Iubire secretă: Florin Piersic

S-a recăsătorit, în 2007, cu Victor Surdu.

Acesta a împrumutat aproape un milion de euro de la bănci, iar dobânzile şi penalităţile au mărit suma de la o lună la alta. După moartea soţului, Angela Similea a aflat că e îngropată în datorii. Ar fi avut de plătit 6 milioane de euro, iar cum casa i-a fost pusă gaj pentru credite, băncile şi firmele de recuperare au vrut să-i ia locuinţa artistei.

Ea a revenit o perioadă pe scenă alături de Ovidiu Komornik. După ce a stins datoriile și lucrurile s-au liniștit, Angela Similea a decis să se retragă complet din luminile scenei.

Totul pentru famile

Sorin este fiul Angelei Simiea cu chitaristul Sorin Movileanu, cel de-al doilea soț al său. Sorin s-a căsătorit în America cu Nicole, cu care are doi copii: Grace (25 de ani), o tânără, pasionată de muzică, și Jan Christian, care s-a înrolat deja ca pușcaș marin american.

Angela Similea a decis să se dedice familiei și își dorește cât mai curând strănepoți. 

“Este cea mai importantă femeie din viața mea. Este iubitoare și generoasă. Angela m-a învățat să fiu cinstită, să iert și să muncesc mult pentru viitorul și fericirea mea”, mărturisea nepoata Angelei Similea, Grace în Libertatea.

Citește și: FOTO Angela Similea a albit când fiul ei a părăsit România. Nepotul său luptă în armata SUA

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.