Olguţa Vasilescu sparge pușculița de Revelion: petrecere cu Inna, Alina Eremia şi Bryana Holingher

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 31.12.2021 - 17:16
Olguţa Vasilescu sparge pușculița de Revelion: petrecere cu Inna, Alina Eremia şi Bryana Holingher. / Foto: primariacraiova.ro

Inna, Alina Eremia, Casual Band şi Bryana Holingher vor concerta în centrul Craiovei în noaptea de Revelion, în cadrul unui spectacol organizat de Primăria Craiova.

SHARE

Bugetul alocat evenimentului este de 510.000 de lei, adică de peste 100.000 de euro.

Potrivit Primăriei Craiova, scena va fi amplasată pe strada A.I. Cuza, între Universitate şi Teatrul Naţional "Marin Sorescu", iar spectacolul de Revelion va începe vineri la ora 21,30, iar trecerea dintre ani va fi marcată printr-un foc de artificii.

Citește și: Gina Pistol i-a ruinat cariera fotbalistului Mihai Răduț la FCSB. Becali: „Ce caută cu aia?”

"Suntem bucuroşi să le vedem pe Inna şi Alina Eremia live, de Revelion, alături de artişti craioveni cu care ne mândrim, într-un spectacol grandios ce va avea loc în centrul oraşului. Inna are milioane de fani pe toate continentele, iar Alina Eremia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Îi aşteptăm vineri seara pe toţi craiovenii în stradă, să păşim cu speranţă în noul an şi să admirăm focurile de artificii de pe strada A.I. Cuza", a declarat primarul municipiului Craiova, Olguţa Vasilescu.

Artiştii care vor deschide seara de Revelion sunt membrii trupei Casual Band, iar spectacolul va continua cu recitalul Bryanei Holingher, urmată Alina Eremia, iar trecerea dintre ani va fi marcată de Inna.

Citește și: FOTO Flavia Apostol, cea mai cunoscută anoxerică din România, în costum de baie de Crăciun

Accesul la eveniment este liber, cu respectarea măsurilor de protecţie din perioada de pandemie. Pentru o mai bună vizibilitate, va fi amplasat şi un ecran în dreptul Teatrului Naţional "Marin Sorescu".

Primăria Municipiului Craiova a anunţat închiderea circulaţiei rutiere pe mai multe sectoare de drum, în vederea organizării şi desfăşurării spectacolului de Revelion 2022, pentru care a alocat de la bugetul local 510.000 lei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.