O femeie care și-a sărbătorit ziua de naștere la un restaurant a primit cadoul perfect, după ce logodnicul ei a găsit o perlă în interiorul unei scoici.
Paige Hawkins a luat masa la The Quayside, în Stourport, Anglia, împreună cu un grup mare de rude și prieteni săptămâna trecută, pentru a sărbători împlinirea vârstei de 29 de ani.
O femeie a avut parte de o surpriză de ziua sa, la restaurant. „Cadoul” pe care l-a găsit în mâncare
Mama a doi copii a spus că logodnicul ei, Jimmy Lee, în vârstă de 30 de ani, a găsit „ceva tare” într-o scoică, conform unui articol al Express.co.uk.
Citește și: Sute de kilograme de midii fără acte, descoperite în Portul Constanţa
El era gata să se plângă chelnerilor, însă a descoperit că ceea ce găsise era, de fapt, o perlă.
Jimmy a dăruit-o partenerei sale, care a spus că perla a fost cadoul perfect pentru ziua ei de naștere, pe care acum intenționează să o valorifice și să o transforme într-un pandantiv pentru un colier.
Perla găsită - Foto: Express.co.uk
Paige a declarat: „Pur și simplu nu ne-a venit să credem. A fost o seară perfectă”.
Citește și: Instrument muzical preistoric, făcut dintr-o scoică, descoperit în Alba: Produce până la 12 sunete
„Ne-a șocat pe toți. A fost o perlă mică. Nu știam că poate proveni din midii. A fost ca un mic cadou de la Jimmy. Am cercetat și este foarte, foarte rar să provină dintr-o midie. De fapt, am căutat pe Google și cred că șansele au fost de 1 la 10.000”, a mai declarat femeia.
Foto: Express.co.uk
„Vreau să aflu ce valoare are. Trebuie să o transform într-o bijuterie pentru a încerca să o păstrez în siguranță. Toți oamenii din restaurant, de la personal la clienți, se strângeau în jurul mesei pentru a o vedea. A fost un moment foarte special și ceva ce îmi voi aminti mereu”, a mai zis femeia.
Citește și: Misterul obiectului preistoric descoperit în România. Realizat dintr-o scoică, scoate sunete
Restaurantul The Quayside a declarat că a fost un „moment uimitor” când a fost descoperită perla.
Unul dintre proprietarii restaurantului, Scott Applegarth, a declarat: „Folosim pentru preparate câte 25 kilograme de midii pe săptămână. În întreaga istorie a afacerii nu am întâlnit vreodată o perlă”.