O familie a făcut o descoperire neașteptată în subsolul casei. Obiectul ascundea o poveste tristă

DE Florentina Enache | Actualizat: 03.09.2024 - 12:41
O familie a făcut o descoperire neașteptată în subsolul casei. Obiectul ascundea o poveste tristă - Foto: Freepik.com (rol ilustrativ)
O familie a făcut o descoperire neașteptată în subsolul casei. Obiectul ascundea o poveste tristă - Foto: Freepik.com (rol ilustrativ)
Foto: Reddit
Foto: Reddit

O familie a făcut o descoperire neașteptată în subsolul casei. Obiectul ascundea o poveste tristă, legată de fostul proprietar al locuinței.

SHARE

Un cuplu a făcut o descoperire tulburătoare în subsolul noii lor case. Într-o postare pe Reddit, o femeie a povestit cum a dat peste o mască de radioterapie, postând o poză a descoperirii stranii, relatează Daily Mirror.

Citește și: Descoperirea macabră făcută de un bărbat cu detectorul de metale în curtea sa. Locuința e din 1890

„Am găsit o mască folosită la radioterapie în subsolul noii case a iubitului meu”, a scris femeia pe Reddit.

„Ești sigură că nu este o mască de scrimă? Poate una veche, din anii '70”, a întrebat o utilizatoare.

Foto: Reddit

Discuția a avut apoi un ton mai sumbru când femeia a explicat adevărata istorie a măștii. „A aparținut bărbatului care a locuit aici înaintea noastră”, a spus ea. „A avut cancer și a decedat”.

Un utilizator Reddit cu cunoștințe despre acest tip de dispozitive a spus: „Sunt radioterapeut, așa că lucrez cu acestea zilnic. Este o mască de la firma Orfit pentru cap și gât pentru tratamentul cancerului. Puteți vedea chiar că terapeuții au trebuit să taie un semicerc din mască, deoarece pacientul avea probabil o cameră implantabilă pentru chimioterapie și masca îl apăsa”.

Alții au oferit apoi mesaje de condoleanțe, unul dintre ei scriind: „Luați-vă un moment și reflectați la pierderea unei vieți pentru o familie, fiți recunoscători pentru șansa pe care o aveți”.

Citește și: Descoperirea făcută de o femeie în casa sa, veche de 127 de ani. Podul ascundea ceva șocant

O a doua persoană a fost de acord: „Acest lucru mă întristează. Bunica mea a făcut radioterapie și m-am simțit atât de rău când mi-a explicat procesul și despre faptul că a trebuit să fie imobilizată folosind această mască. Să văd cum arată de fapt mă face să mă simt și mai rău. Urăsc faptul că cineva trebuie să treacă prin asta”.

Citește și: Ce a descoperit un bărbat cu ajutorul unui detector de metale? A îngropat obiectul la loc imediat

Între timp, o a treia persoană și-a povestit experiența personală: „Mi s-a părut foarte înfricoșătoare prima dată când a fost folosită. Chiar te imobilizează! Faptul că mi-am dat seama că pot respira foarte bine m-a ajutat să rezist. Procesele nu au fost atât de rele. Mi-au oferit masca să o păstrez după ce s-au terminat tratamentele, dar am refuzat. O văzusem destul”.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te