Micro sau maxi? Sfaturi despre alegerea mărimii genții

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 23.01.2023 - 10:44
Micro sau maxi? Sfaturi despre alegerea mărimii genții. / Foto: epantofi.ro
Micro sau maxi? Sfaturi despre alegerea mărimii genții. / Foto: epantofi.ro

Cu gențile de mână disponibile în toate formele și dimensiunile, alegerea modelului pe care să-l porți cu diferite ocazii poate fi destul de dificilă.

SHARE

În mod sigur vei ține cont în alegerea ta de tendințe, stiluri și aspecte practice de luat în considerare, toate pentru a se potrivi stilului tău de viață.

Mărimea contează

Poate părea o alegere banală pentru unii, dar dimensiunea este unul dintre cele mai importante considerente atunci când investești în genți damă. De la gențile mari în stil bagaj ale Revoluției Industriale până la minusculele minaudiere cu bijuterii din anii decadenți Roaring Twenties, gențile de mână s-au schimbat întotdeauna pentru a reflecta diferite cerințe sociale. Ai nevoie de un rucsac practic, de o geantă de la birou la cină sau de un accesoriu strălucitor pentru o rochie de petrecere? 

De ce să ții cont când alegi o geantă?

Atemporalitatea este un factor important atunci când se face o investiție legată de modă, iar majoritatea modelelor de genți nu și-au pierdut impulsul de când au fost create pentru prima dată până acum. 

Geanta trebuie să te completeze și să fie potrivită pentru ocazia cu care o porți. Ca orice alt accesoriu de modă, gențile și poșetele dau tonul ținutei și trebuie să le alegi în funcție de ocazie. Te poți inspira de la https://epantofi.ro/c/epantofi/marca:salamander .

Când vine vorba de cumpărarea de genți pentru femei, dimensiunea este o problemă care contează. Ce vei duce în geanta aceasta? Dacă răspunsul este un laptop mic, cărți și o mulțime de documente, o poșetă mare deschisă este exact ceea ce ai nevoie. Alege un model clasic - barcă, sau de tip dreptunghiular - cu mai multe compartimente în interior, astfel încât să-ți poți transporta necesitățile zilnice.

Totul se schimbă atunci când cauți genți de mână pentru ocazii speciale și ținute precum rochiile de seară. Poate că gențile mici nu sunt practice, dar cu siguranță vei fi remarcată, iar uneori asta îți dorești! Dacă nu vrei să urmărești ultimele tendințe, alege o poșetă plic pe care să o ții cu ușurință în mână, în care să-ți ții telefonul, rujul și oglinda.

Dacă vrei ca geanta ta sa reziste mulți ani, este indicat sa optezi pentru cele din piele naturală. Pielea este o țesătură grozavă pentru că îmbătrânește atât de bine! Este adevărat că gențile din piele naturală sunt mai scumpe, dar sunt o investiție inteligentă. 

Atunci când alegi o geantă, mai ales dacă nu ai un buget mare pentru a cumpăra 10 genți în 10 culori diferite, ar fi bine să te asiguri că aceasta se va potrivi cromatic cu ținutele pe care le porți în mod obișnuit. Nuanțele neutre sunt cele mai bune, deoarece le puteți asorta cu ușurință cu orice combinație de culori. Vrei să știi ce să porți cu mocasinii de damă? Descoperă 3 idei de styling pentru această toamnă! Inspiră-te pentru a crea cele mai potrivite ținute care te vor scoate din anonimat și care îți vor da încredere în tine.

O geantă trebuie să arate bine și stilată, dar, până la urmă, este un obiect care trebuie să fie util și să corespundă nevoilor specifice pe care le ai. Așadar, alege geanta în funcție de stilul tău personal, de tipul de ținută care te definește și de preferințele tale de culoare.

(Articol de la partener)

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te