Mădălina Ghenea, aluzii la o fostă Miss Univers Albania în cazul furtului de un milion de euro

DE Alex Darvari | 24.12.2022 - 15:45
Mădălina Ghenea - Foto: Instagram

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume, încearcă să elucideze modul în care a rămas fără un milion de euro. Ea susține că știe cine a lăsat-o fără bani.

SHARE

Mădălina Ghenea ar fi fost jefuită pe data de 13 decembrie 2022 în aeroportul Fiumicino din Roma. Vedeta susține că hoțul ar fi dispărut cu o valiză în care se aflau bijuterii în valoare de un milion de euro. Ulterior, actrița a precizat că are o vagă bănuială cu privire la persoana care s-ar găsi în spatele acestei infracțiuni.

Pe cine bănuiește

„Mesaje ciudate, încercări de a-mi sabota cariera și imaginea… Mă gândeam la situații separate, dar, punându-le în concordanță și cu acest furt, se bănuiește că este mereu aceeași persoană”, a declarat Mădălina Ghenea.

Nu au trecut multe zile de la jaf, iar Mădălina Ghenea a dezvăluit că i-a fost spart și contul de iCloud. Astfel, au fost compromise date bancare, numeroase fotografii cu ea, dar și cu fiica sa.

„Din păcate, acesta este doar cel mai recent dintr-o serie de episoade foarte grave în care ea este protagonista, atât de anormal și de circumstanțial, încât foarte probabil par a fi atribuite aceleiași direcții persecutorii , care se desfășoară de ani de zile cu unicul scop de a distruge viața și profesionalismul Mădălinei”, au scris cei care administrează contul de Instagram al Mădălinei Ghenea.

A fost amenințată cu moartea?

Într-o postare pe Instagram, Mădălina Ghenea e destul de vagă în privința personajelor pe care le acuză, dar aceasta susține, printre altele, că de ani de zile e amenințată că va fi omorâtă. 

Mădălina nu oferă nume, dar spune că cineva din România sau cu legături cu țara noastră ar vrea să o „distrugă”.

Am putea crede că se referă Angela Martini, care este soția unui fost iubit al Mădălinei Ghenea. Mădălina are un conflict vechi cu aceasta. Dar acestea pot fi doar speculații. Hai să vedem ce destăinuiri face actrița și cât de mult face aluzii la fosta Miss Univers Albania.

„Chiar sunt curioasă ce mai inventați? Câte alte articole veți finanța? Vreau să știți că fiecare articol vine cu un bonus din partea mea, câte o plângere penală. Situația voastră este destul de delicată, a mea nu este cu siguranță, oricât de mult încercați să dovediți contrariul prin aceste giumbușlucuri penibile.

Amenințați că dați nu știu ce materiale, le tot dați din 2014, mă întreb oare ce se întâmplă dacă încep și eu să dau de astăzi informații, documente, poze… dar eu sunt un om credincios și nu mă ocup cu aceste mizerii. Dosarul penal deschis din 2009 devine din ce în ce mai stufos și cu siguranță veți fi trași la răspundere pentru toate amenințările (gratuite) cu moartea.

Dacă o să mă omorâți așa cum mă amenințați de ani de zile, să știți că poliția și avocații au toate dovezile și toate documentele. Și toate pietrele pe care le aruncați spre mine, eu nu vi le arunc înapoi, ci construiesc un nume cu ele, un nume pe care de 8 ani încercați să-l murdăriți”, este postarea făcută de Mădălina Ghenea pe Instagram.

Pe cine bănuiește

În urmă cu doar câteva luni, Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, a făcut mărturisiri scandaloase despre Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia. Nu le-a dat numele celor două fotomodele, dar a făcut câteva aluzii. Iar afirmațiile au fost dure și jignitoare, arată click.ro


 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te