Jardel, Bănel Nicoliță, nu mai are bani nici pentru factura la curent. Executat silit pentru 800 lei

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 08.03.2023 - 16:29
Jardel, Bănel Nicoliță, nu mai are bani nici pentru factura la curent. Executat silit pentru 800 lei. - Foto: Profimedia Images

Fostul fotbalist Bănel Nicoliță, poreclit „Jardel” când juca la Steaua, are mari probleme cu banii. Dacă anul trecut a recunoscut că a luat bani de la cămătari, dar a spus că i-a returnat, acum este executat silit de furnizorul de energie electrică pentru o factură de 800 de lei.

SHARE

Fostul jucător de fotbal a atins culmile succesului de-a lungul carierei sale, însă, ulterior a ajuns să intre într-un declin destul de mare. Nu mai are bani nici pentru factura la curent.

Iarna aceasta, facturile la energie electrică au reprezentat, se pare, o problemă destul de mare pentru Jardel, care a rămas în urmă cu plățile. Treptat, soldul a început să crească, ajungând până la suma de 800 de lei.

Citește și: Bănel Nicoliță a vorbit despre fratele său pe care tatăl l-ar fi vândut în Cehia cu 300€ : Am aflat

Furnizorul de electricitate l-a dat în judecată pentru a-și recupera prejudiciul, iar Nicoliță a făcut tot posibilul pentru a prelungi sentința și pentru a câștiga. 

Dar, Bănel a pierdut procesul și are de achitat, pe lângă facturile la curent, și penalități de întârziere în valoare de 157,61 de lei.

„Admite cererea de valoare redusă. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 804,16 de lei reprezentând contravaloare energie electrică, la care se adaugă suma de 157,61 de lei, reprezentând penalități de întârziere contractuale.

Citește și: Bănel se căiește. Am luat banii familiei și i-am băgat în echipa de fotbal din Făurei. 300.000 $

Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 50 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie”, se arată în motivarea judecătorilor, potrivit spynews.ro.

Bănel Nicoliță a recunoscut că a luat bani de la cămătari

Fotbalistul Bănel Nicoliță a recunoscut, spre sfârșitul anului trecut, că a împrumutat o sumă de bani de la cămătari, dar nu atât de mare pe cât s-a scris în presă.

”Da, așa este am împrumutat bani de la cămătari, dar nici vorbă de acea sumă vehiculată în presă. Au fost niște minciuni. La un moment dat, aveam nevoie de bani și am apelat la ei, dar suma este mult mai mică. În niciun caz 100.000 de euro. Și apoi am returnat banii.

Nu e adevărat că am plecat în America de frica cămătarilor. Dacă era așa, mă mai întorceam? Nu, acei bani i-am dat înapoi, nu au fost probleme. Nu mai am nimic acum, dar am avut o perioadă foarte grea. După toate acele probleme, despre care am mai discutat, și cu divorțul, și cu banii, m-am trezit singur. Mulți dintre prietenii mei dinainte nu mai erau alături de mine. Am apelat la un alt prieten, stabilit în America, și i-am spus dacă pot să-i fac o vizită.

Aveam nevoie de o pauză, de o vacanță departe de tot. Și el m-a primit cu brațele deschise. A zis, da, poți veni și sta oricât. Așa că m-am dus”, a spus Nicoliță, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te