HOROSCOP Mercur e retrograd în Fecioară și ne dă, iar, viețile peste cap. Până când durează haosul

DE Elena Petrescu | Actualizat: 06.08.2024 - 17:46
HOROSCOP Mercur e retrograd în Fecioară și ne dă, iar, viețile peste cap. Până când durează haosul - Foto: Pixabay(imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP Mercur e retrograd în Fecioară și ne dă, iar, viețile peste cap. Până când durează haosul - Foto: Pixabay(imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP Mercur e retrograd în Fecioară și ne dă, iar, viețile peste cap. Până când durează haosul? Este din nou acea perioadă a anului! Mercur retrograd a început ieri, pe 5 august. De data aceasta, Mercur retrograd este în Fecioară.

SHARE

HOROSCOP Mercur e retrograd în Fecioară și ne dă, iar, viețile peste cap. Până când durează haosul.

Este din nou acea perioadă a anului! Mercur retrograd a început ieri, pe 5 august. De data aceasta, Mercur retrograd este în Fecioară.

HOROSCOP Mercur e retrograd în Fecioară și ne dă, iar, viețile peste cap. Până când durează haosul

Se duce înapoi în Leu pe 14 august, unde rămâne până când retrogradarea se încheie pe 28 august.

Semnele de pământ Taur și Capricorn au o perioadă mai ușoară cu această retrogradare până pe 14 august, apoi semnele de foc Berbec și Săgetător au parte de o pauză binemeritată. Fecioarele și Leii resimt cel mai mult impactul acestei retrogradări, din păcate.

Vestea bună este că Fecioara este semnul preferat al lui Mercur, așa că, chiar și atunci când este retrograd, lucrurile nu merg îngrozitor de prost. Mercur în Fecioară îi ajută pe nativi să aibă mintea mai activă, mai agilă.

Indiferent de semnul tău zodiacal, când e Mercur retrograd în Fecioară, ești mai capabil să duci, cu brio, până la capăt, o muncă complicată și ești capabil să te gândești la soluții pentru orice problemă cu care te confrunți.

Dar când Mercur se întoarce în Leu pe 14 august, drama adusă de retrogradare se declanșează. Mercur retrograd în Leu aduce un plus de încăpățânare și mai egocentrism, așa că neînțelegerile pot duce foarte ușor la conflicte.

Berbec

Munca devine o adevărată corvoadă. Îți epuizează sufletul. În următoarele câteva săptămâni, ia aminte la ce anume te enervează atât de tare.

Dacă poți identifica problema, poți găsi cu siguranță o soluție, iar apoi poți începe să readuci starea de bine și liniște în viața ta.

Taur

Prima parte a acestei retrogradări este destul de ușoară pentru tine - cele mai grave simptome sunt în directă legătură cu o lipsă de creativitate majoră.

Dar odată ce Mercur se duce în Leu, drama începe cu adevărat. Aparatele din casă sunt predispuse la a se defecta, așa că, dacă ai o mașină de spălat care face figuri sau o balama de ușă care scârțâie, fii proactiv și repară-le acum înainte de a se strica.

De asemenea, este un moment nepotrivit pentru a face schimbări importante în ceea ce privește domiciliul.

Nu lăsa retrogradarea să te împiedice să te mutați dacă este neapărată nevoie să o faci acum, dar ar fi bine să te asiguri că citești cu atenție orice tip de contract semnezi.

Citește și: HOROSCOP august 2024: Mercur retrograd îndeamnă la odihnă, astrele la aventuri romantice fierbinți

Gemeni

Prima parte a acestei retrogradări te găsește într-o stare mai introvertită decât îți stă ție în fire.

Pentru prima dată, bateria ta socială este complet descărcată. Ai nevoie de odihnă, relaxare și timp petrecut acasă pentru a te reîncărca.

Ia-o ușor și te vei simți ca nou înainte să-ți dai seama.

A doua jumătate a acestei retrogradări va aduce probleme de comunicare cu cei mai importanți oameni din viața ta.

Astrele te fătuiesc să fii mai atent ca oricând la felul în care te exprimi și ai grijă la sentimentele celor din jur.

Rac

Se întâmplă o mică dramă în cercul tău de prieteni, Racule. Prietenii ocazionali și cunoștințele provoacă haos în viața ta.

Zvonurile se răspândesc cu o repeziciune de nebănuit. Ascultă ce ți se spune, dar nu da din casă nimic de la tine.

Balanță

Această retrogradare te face să te concentrezi pe fostele tale relații. Încearcă să fii diplomat și vezi această perioadă ca pe o oportunitate de a găsi.

Următoarea jumătate a retrogradării este mult mai bună pentru tine.

Vei avea, în continuare, parte de întâlniri cu oameni care nu mai fac parte din viața ta de zi cu zi, dar cu care nu ai vreun conflict mocnit - un prieten din liceu, un fost coleg sau chiar o fostă relație care s-a terminat pe cale amiabilă.

Scorpion

Din păcate, în această perioadă cam pici la mijloc în problemele declanșate de cei din jurul tău.

Poți juca rolul de mediator și să încerci să rezolvi aceste conflicte, dar riști să neglijezi alte domenii ale vieții - relația ta, slujba ta, viața de familie.

Misiunea ta acum este să faci față dramei din jur și să afli cine îți sunt adevărații prieteni, menținând în același timp un echilibru sănătos între viața profesională, viața socială, viața amoroasă și viața de acasă. Succes!

Săgetător

Viața la locul de muncă devine stresantă. Superiorii tăi te urmăresc cu atenție sporită. Pe de o parte, asta înseamnă că munca pe care o faci va fi cu siguranță recompensată. Dar, pe de altă parte, asta înseamnă că și greșelile tale sunt ușor de observat.

Nu poți evita obstacolele care îți ies în cale, dar în loc să le lași să îți perturbe munca, arată-i șefului că poți fi creativ și că poți gândi, altfel pentru a depăși aceste obstacole.

S-ar putea să nu faci treaba perfect de prima dată, dar capacitatea ta de a te adapta și de a trece peste îi va impresiona pe superiorii tăi.

Capricorn

Dacă ai planuri de călătorie în luna august, este absolut obligatoriu să îți verifici de două ori biletele, să te prezinți devreme la aeroport, să verifici de trei ori dacă ai împachetat totul și să fii absolut sigur că îți respecți programul.

De asemenea, verifică-ți contul bancar - odată ce Mercur se mută în Leu, facturile surpriză și cheltuielile neașteptate sunt mai probabile să apară, așa că ar fi bine să ai niște bani extra la îndemână, pentru orice eventualitate.

Vărsător

Prima jumătate a acestei retrogradări vrea să te concentrezi asupra modului în care îți aloci resursele.

Investițiile tale - financiare și emoționale - îți oferă randamentul pe care îl meriți? Dacă nu, se cere o reanalizare a situației.

A doua jumătate a retrogradării are loc în zona relațiilor, așa că trebuie să fii extrem de răbdător, înțelegător și cooperant cu prietenii și partenerii tăi.

Citește și: HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea

Începerea de noi relații este o idee proastă în timpul acestei retrogradări, iar despărțirile care au loc acum sunt ușor de inversat odată ce retrogradarea se încheie.

Sfatul astrelor - încearcă să eviți să iei decizii majore în viața ta sentimentală până după 28 august!

Pești

Mercur retrograd începe în zona relațiilor, așa că tu și persoana dragă vă ciondăniți mai mult decât de obicei.

De asemenea, evită să reiei legătura cu foștii parteneri de viață. Mercur în Fecioară vrea ca tu să fii practic, pragmatic și rezonabil. Nu accepta din nou în viața ta doar pentru că ți se pare ție că s-a schimbat.

Până nu dovedește, în repetate rânduri, contrariul, stai pe cât de departe se poate.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te