HOROSCOP Cum să-ți alegi partenerul ideal în funcție de zodie? Cupluri care ajung în fața altarului

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 02.03.2024 - 07:22
HOROSCOP Cum să-ți alegi partenerul ideal în funcție de zodie? Cupluri care ajung în fața altarului Foto: Freepik (fotografie cu caracter ilustrativ)

Care sunt cele mai compatibile semne zodiacale pentru a stabili o relație romantică?

SHARE

În rândurile următoare, vom încerca să dezvăluim enigma cuplurilor compatibile în funcție de zodia în care sunt. Vom da exemple de compatibilități celebre, a căror relații stârnesc invidii.

Semnul ascendent al fiecărei persoane depinde de ora și minutul exact în care s-a născut. Acesta se mai numește și semnul în creștere.

Pentru a ști dacă ești compatibil cu cineva, ar trebui să știi mai mult decât ziua nașterii lui. Întrebați despre ora nașterii dacă vă simțiți confortabil să faceți acest lucru!

Leul este un semn de foc. Bărbații și femeile cu suflet de leu tind să aibă mari pasiuni. O combinație cu Vărsător și Gemeni este cea mai convenabilă, spun astrologii.

Totuși, după cum am văzut, un Leu poate avea și o afinitate iubitoare (și pasională) cu un alt Leu.

HOROSCOP Cum să-ți alegi partenerul ideal în funcție de zodie? Cupluri care ajung în fața altarului

Vărsătorul are o afinitate amoroasă cu Leul și Săgetătorul. Alți astrologi insistă, însă, că cel mai bun partener pentru un Vărsător este... un alt Vărsător.

Semnul de Apă prin excelență își găsește partenerul perfect în Fecioară sau Taur. Experții în zodiac susțin că Peștii sunt înclinați spre relații stabile și nu au tendința de a avea romante scurte sau aventuri de o noapte.

Citește și: HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros

Balanța și Leul sunt partenerii ideali pentru un Berbec, spun astrologii. Berbecul este un semn entuziast, optimist și dedicat, dornic să vadă partea bună a lucrurilor.

Astrologii susțin că uneori compatibilitatea Taurului cu alte zodii poate fi „complicată”, deoarece este un semn puternic cu caracter.

Cu toate acestea, nimic nu este imposibil, iar astrologii spun că cel mai bun partener pentru Taur este un alt semn puternic, precum Scorpionul sau Racul.

Sunt combinații de zodii puternice

Săgetătorul și Vărsătorul sunt semnele cele mai compatibile pentru un Gemeni atunci când vine vorba de găsirea iubirii.

Citește și: HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros

Se spune că oamenii din zodia Rac sunt entuziaști în unele puncte și pesimiști în altele. Sunt persoane emoționale care se pot îndrăgosti profund de Capricorn și Taur.

Peștii și Racul sunt cele mai compatibile semne pentru Fecioară când vine vorba de dragoste.

Oamenii Balanță urăsc nedreptatea și violența. Sunt ființe sensibile și, conform astrologilor, partenerii lor ideali sunt Berbecul și Săgetătorul.

Cel mai pasionat semn al zodiacului, Scorpionul are o afinitate amoroasa cu Taurul si Racul, alte doua zodii cu un caracter puternic.

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru că au un mare simț al umorului. Ei pot găsi râsul și dragostea cu Gemeni și Berbec.Taurul și Racul sunt semnele de care un Capricorn se îndrăgostește cel mai ușor.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te