HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE Planurile Săgetătorilor se schimbă. Fecioarele, evenimente neașteptate

DE Florentina Enache | Actualizat: 03.09.2024 - 10:23
HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE Planurile Săgetătorilor se schimbă. Fecioarele, evenimente neașteptate - Foto: Profimediaimages.ro (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE Planurile Săgetătorilor se schimbă. Fecioarele, evenimente neașteptate - Foto: Profimediaimages.ro (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 4 SEPTEMBRIE Planurile Săgetătorilor se schimbă. Fecioarele, evenimente neașteptate.

SHARE

Alertă lunară: Evitați cumpărăturile sau deciziile importante între orele 19.00 și 23.00. După aceea, Luna se mută din Leu în Fecioară.

Citește și: HOROSCOP august 2024: Mercur retrograd îndeamnă la odihnă, astrele la aventuri romantice fierbinți

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aveți energie să participați la competiții sportive. Între timp, planurile sociale s-ar putea schimba brusc.

Părinții ar trebui să fie foarte vigilenți în privința copiilor lor, pentru că aceasta este o zi ușor predispusă la accidente pentru ei.

Citește și: HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE Fecioarele meditează la valorile spirituale. Peștii, schimbări legate de muncă

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Rutina dumneavoastră de acasă va fi întreruptă în această dimineață. Electrocasnicele mici s-ar putea defecta sau ar putea apărea alte mici probleme. O companie surpriză ar putea apărea la ușa ta. Orice s-ar întâmpla, vă veți descurca pentru că aveți multă energie în ceea ce privește casa și familia.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Fiți atenți la tot ceea ce spuneți și faceți pentru că rutina zilnică s-ar putea schimba brusc. Aceasta este, de asemenea, o zi ușor predispusă la accidente pentru tine, așa că fii atent la tot ceea ce spui și faci. Cu toate acestea, este o frumoasă zi socială, chiar romantică! Vă veți bucura de învățarea de lucruri noi.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Fiți cu ochii pe banii și bunurile dumneavoastră pentru că ceva neașteptat le-ar putea afecta în această dimineață. (S-ar putea să găsiți ceva sau să pierdeți ceva.) Cu toate acestea, s-ar putea să aveți și câteva idei excelente de a face bani. De asemenea, ați putea face o achiziție care vă place. (Atenție la alerta lunară).

Leu (23 iulie-22 august)

Ceva neobișnuit ar putea să vă perturbe dimineața sau să vă schimbe rutina. Fiți atenți pentru că aceasta este și o zi predispusă la accidente. Prin urmare, acordați atenție! Între timp, aveți multă energie pentru a interacționa cu prietenii și grupurile. Vei fi, de asemenea, neobișnuit de competitiv.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

În această dimineață s-ar putea să fii distras de ceva. Sau poate, ceva neașteptat se va întâmpla și vă va prinde nepregătiți? Mai târziu în cursul zilei, vei face o impresie bună șefilor, părinților și figurilor de autoritate, motiv pentru care lucrurile vor merge ca pe roate. (Poți folosi acest lucru în avantajul tău).

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

S-ar putea să întâlniți pe cineva neobișnuit în această dimineață, sau poate, cineva cunoscut va face ceva care vă va surprinde.

De asemenea, ați putea întâlni un grup interesant? Cu siguranță, relația cu un prieten astăzi va fi importantă.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Sunteți în centrul atenției astăzi, iar oamenii vă observă mai mult decât de obicei. Fiți conștient de acest lucru pentru că în această dimineață se va întâmpla ceva neașteptat. S-ar putea să aveți dificultăți cu o figură de autoritate. Cineva ar putea încerca să vă împiedice să faceți ceva. Sau s-ar putea să vă întâlniți cu cineva care este puternic.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Planurile s-ar putea schimba astăzi, mai ales în această dimineață. Cu toate acestea, sunteți plin de energie, dornic să călătoriți și să explorați locuri noi și să întâlniți fețe noi. Vă va plăcea să învățați ceva nou. Căutați oportunități în domeniul editorial, media, medicină și drept.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Împrieteniți-vă cu contul dumneavoastră bancar pentru a vă asigura că știți ce se întâmplă, pentru că ceva neobișnuit ar putea avea un impact asupra activelor dumneavoastră astăzi, în special în această dimineață. Mai târziu în cursul zilei, vă puteți folosi de resursele cuiva pentru a vă avantaja.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Aveți răbdare cu ceilalți, deoarece dificultățile cu partenerii sau membrii familiei ar putea crea tensiuni în această dimineață. Din fericire, pe măsură ce ziua trece, aceasta este o zi sociabilă, amuzantă și plină de energie pentru tine! Planificați câteva ieșiri distractive, în special cu copiii.

Pești (19 feb. - 20 martie)

Rutina dumneavoastră de lucru se va schimba în această dimineață. Alocați timp suplimentar pentru toate, pentru că ceva neașteptat ar putea să vă afecteze planurile. Mai târziu în cursul zilei, veți avea multă energie pentru a face îmbunătățiri acasă sau pentru a discuta cu membrii familiei. S-ar putea să vedeți modalități mai bune de a face ceva anume.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te