HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE Scorpionii sunt în centrul atenției. Taurii se bucură de o zi romantică

DE Florentina Enache | Actualizat: 02.09.2024 - 10:23
HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE Scorpionii sunt în centrul atenției. Taurii se bucură de o zi romantică - Foto: Freepik.com (rol ilustrativ)
HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE Scorpionii sunt în centrul atenției. Taurii se bucură de o zi romantică - Foto: Freepik.com (rol ilustrativ)

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE Scorpionii sunt în centrul atenției. Taurii se bucură de o zi romantică.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Fecioară.

Citește și: HOROSCOP august 2024: Mercur retrograd îndeamnă la odihnă, astrele la aventuri romantice fierbinți

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Pe măsură ce această zi trece, devine din ce în ce mai bună! Călătoriile legate de muncă ar putea fi un factor pentru mulți dintre voi. Veți obține mai multe realizări lucrând în grup. Sunteți sănătos și vă simțiți energic. Vreți să faceți lucruri!

Citește și: HOROSCOP dragoste, august 2024: Venus, Luna și Mercur retrograd schimbă modul în care privim iubirea

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aceasta este o zi minunată pentru a vă distra acasă sau pentru a vă bucura de ieșiri sociale cu alții, în special cu partenerii romantici sau copiii, pentru că sunteți entuziast și aveți energie! Este, de asemenea, o zi câștigătoare pentru cei dintre voi implicați în lumea divertismentului sau a industriei ospitalității.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

V-ați confruntat cu situații neobișnuite acasă în ultima vreme din cauza renovărilor, a proiectelor de redecorare sau a oaspeților în vizită. Acest lucru v-a epuizat. Astăzi, însă, implicarea ta cu ceilalți va fi o situație pozitivă, optimistă. (Era și timpul.)

Rac (21 iunie-22 iulie)

Entuziasmul este contagios și optimismul îi inspiră pe cei din jurul tău. Astăzi vei exemplifica aceste două calități, motiv pentru care ceilalți se vor bucura de compania ta și vor fi inspirați de cuvintele și acțiunile tale. Aceasta este ziua perfectă pentru o călătorie scurtă. Este, de asemenea, o zi excelentă pentru a-i învăța pe alții.

Leu (23 iulie-22 august)

Afacerile și finanțele sunt favorizate, în parte, pentru că nu vă este teamă să gândiți la scară largă. Călătoriile legate de afaceri sunt probabile. S-ar putea să aveți de-a face cu grupuri și cu alte țări sau culturi diferite. Figurile de autoritate vă vor avantaja într-un fel, ceea ce înseamnă că va fi înțelept să ascultați sfaturile cuiva mai în vârstă sau mai experimentat.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Astăzi vei fi cald și prietenos cu ceilalți și vei fi dispus să oferi oamenilor sprijin emoțional sau fizic. Aceasta este o decizie înțeleaptă pentru că vei primi de la ceilalți exact ceea ce oferi. Practic, aveți o preocupare sporită pentru bunăstarea cuiva, iar acest lucru vă va avantaja în cele din urmă.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

S-ar putea să vă folosiți propriile bunuri sau averi pentru a ajuta pe cineva astăzi. Ați putea să-i oferiți asistență acelei persoane. Ați putea chiar să folosiți resursele altcuiva, de exemplu o proprietate comună sau fonduri comune pentru a ajuta o terță persoană în nevoie. (Acest lucru ar putea deveni complicat).

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Sunteți în centrul atenției astăzi. Bucurați-vă de discuții cu prietenii și colegii de muncă. În special, veți avea succes în relațiile cu grupurile - cluburi, clase sau organizații, deoarece oamenii vor răspunde la energia dumneavoastră și vor asculta ce aveți de spus.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Astăzi faci o impresie excelentă șefilor și părinților pentru că pari prietenos, de succes și abil în relațiile cu ceilalți. Oamenii îți vor respecta realizările. S-ar putea să călătoriți sau să aveți de-a face cu persoane din alte țări.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

S-ar putea să aveți niște planuri de călătorie interesante astăzi pentru că vreți să faceți ceva diferit. Ai planuri mărețe și vrei aventură! Dacă nu poți călători, atunci vei fi cel puțin fericit să faci ceva nou. S-ar putea să înveți ceva sau să mergi într-un loc în care nu ai mai fost până acum.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Aceasta este o zi excelentă pentru a vă ocupa de chestiuni financiare, în special pentru a decide cum să împărțiți ceva precum o moștenire. Relațiile cu grupurile și membrii familiei vor fi pozitive. Este important să fii generos și să împarți lucruri pentru că ceea ce dai este ceea ce vei primi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pentru că sunteți deschis, cald și prietenos în relațiile cu ceilalți astăzi, vă veți înțelege bine cu partenerii, prietenii apropiați și membrii publicului larg. Aceasta este o zi puternică pentru cei dintre voi care lucrează în vânzări și marketing, precum și în învățământ.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te