HOROSCOP, 27 februarie. Fecioarele trebuie să fie atente la bani, Săgetătorii stabilesc noi legături

DE Alex Darvari | Actualizat: 26.02.2024 - 07:10
HOROSCOP, 27 februarie. Fecioarele trebuie să fie atente la bani, Săgetătorii stabilesc noi legături - Foto: Freepik

HOROSCOP, 27 februarie. Fecioarele trebuie să fie atente la bani, Săgetătorii stabilesc noi legături și toate acestea îți asigură un început echilibrat de săptămână.

SHARE

HOROSCOP, 27 februarie. Fecioarele trebuie să fie atente la bani, Săgetătorii stabilesc noi legături și toate acestea îți asigură un început echilibrat de săptămână.

Citește și: HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești un prieten și un iubit care merge între viață și pe moarte, Berbec. Așa că, atunci când Luna intră în Balanță, , ești gata să te distrezi cu cineva pe care îți place să fii în preajmă și de care poate ești îndrăgostit.

Citește și: HOROSCOP Care va fi cea mai fericită zi a ta în 2024 după zodia ta? Astrologii anunță noroscoșii | Newsweek Romania

Vizitați un muzeu sau vizitați un parc local. Faceți o mulțime de fotografii! Aceasta este o zi excelentă pentru a pleca într-o aventură, creând o amintire care va dura o viață întreagă.

HOROSCOP, 27 februarie. Fecioarele trebuie să fie atente la bani, Săgetătorii stabilesc noi legături

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ești gata să ai o zi ocupată și productivă, dar nu uita să îți faci timp pentru distracție chiar dacă ai multă treabă de făcut. Luna intră în Balanță, casa solară a rutinelor și a îndatoririlor zilnice, așa că plănuiește să bifezi câteva elemente de pe lista de lucruri de făcut.

Comandă prânzul la domiciliu sau ia-ți cafeaua cu lapte preferată cu un plus de frișcă. Viața este prea scurtă pentru a fi numai muncă și fără joacă, iar dacă trebuie să lucrezi toată ziua, ai putea la fel de bine să te răsfeți cu ceva care să ți-o facă mai dulce.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ieși din calea bătătorită și încearcă ceva prostesc. Luna intră în Balanță, casa ta solară a creativității și a distracției. Verifică unde te poți bucura de o seară de karaoke sau de trivia la un pub local din orașul tău. Poate mergeți în drumeții cu un prieten sau verificați un parc local și bucurați-vă de ceva timp la pescuit. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Viața este menită să fie despre echilibru, iar dacă ai lucrat și te-ai ținut ocupat în afara casei tale, este timpul să te concentrezi pe viața ta interioară.

Luna intră în Balanță, casa ta solară a căminului și a familiei, iar acesta este momentul să te limitezi la lucrurile de bază. De la a găti acasă sau a te uita la filme cu părinții sau copiii tăi, îmbrățișează lucrurile simple din viață.

Leu (23 iulie - 22 august)

Fii deschis și sincer și nu uita să spui întotdeauna ceea ce simți. Deoarece Luna intră în Balanță, casa ta solară a comunicării, ești capabil să vorbești fără teamă și să-ți învelești gândurile în dragoste.

Ești o voce a rațiunii cu inima blândă pentru ceilalți și ești capabil să iei lucrurile care ți se spun cu încredere - sau cu un bob de sare. Oricare dintre ele îți imaginezi că funcționează cel mai bine.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este întotdeauna bine să te gândești la finanțele tale. Bugetarea este numele jocului atunci când Luna intră în Balanță, casa ta solară a banilor.

Chiar dacă ai chef să cheltuiești, ești conștient de bani și ești capabil să te concentrezi pe economisire și investiții. Dacă ești prin casă sau mergi cu mașina să faci câteva comisioane, ascultă un podcast despre bani. Luați în considerare posibilitatea de a vă conecta la MoneyGirl sau la un alt influencer care oferă sfaturi excelente.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Înțelegi valoarea iubirii de sine, dar există întotdeauna loc pentru creștere. Luna va părăsi Fecioara, unde timpul și atenția ta s-au îndreptat spre starea de bine, iar acum, când se mută în semnul tău, a venit momentul să cultivi o viață centrată pe creșterea personală.

Acesta este un moment excelent pentru a apăsa butonul de resetare în viața ta. Creează o listă cu lucrurile pe care trebuie și vrei să le faci și scrie cum îți imaginezi îndeplinirea scopurilor și obiectivelor tale. Creați pași mici. Nu uitați, progres, nu perfecțiune.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu toate lucrurile în viață sunt vizibile cu ochiul liber, inclusiv intențiile oamenilor. Odată cu intrarea Lunii în Balanță, cel de-al treilea ochi și conștiința ta psihică ating punctul culminant, iar tu percepi lucrurile prin flash-uri și intuiții. Atunci când cineva vorbește, acordă atenție vocii tale interioare. Te poate ajuta să citești printre rânduri și să observi când trebuie să te retragi sau să pui garda sus.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești un fluture social în partea de sus a săptămânii, iar mintea ta este dornică să fie stimulată de conversații lămuritoare. Te bucuri de șansa de a stabili legături solide, iar când Luna intră în Balanță, casa ta solară a prieteniilor se luminează.

Următoarele câteva zile sunt perfecte pentru tine. Sunteți sociabil, spumos și deschis la conversații ușoare. Dacă ești invitat la o funcție de socializare, du-te!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Deși nu ești străin de a face lucrurile pe cont propriu, Luna care intră în Balanță încurajează echilibrul în cariera ta, ceea ce poate însemna să lucrezi în colaborare în grupuri.

Acesta este un moment în care trebuie să te concentrezi pe diplomație. S-ar putea să îți dorești să conduci un nou proiect, dar asumarea responsabilității împreună cu alții este o cale mai bună de urmat. Nu uitați, persoana care face un lucru cel mai bine este întotdeauna ideală pentru această sarcină. Delegați și străluciți pentru că alegeți să faceți acest lucru.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Întotdeauna există un nou mod de a face lucrurile; dacă ești curios, s-ar putea să descoperi ceva ce nu știai și să fii recunoscător că ai făcut-o. Luna intră în Balanță, casa ta solară a educației, ceea ce reprezintă o oportunitate de a te scufunda în subiecte legate de drept, istorie, relații și studii psihologice. 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Poți fi discret și nu ai nicio dificultate în a păstra lucrurile pentru tine. De fapt, ești unul dintre cei mai buni prieteni cărora să le spui ceva dacă nimeni nu vrea ca secretul să iasă la iveală.

Luna intră în Balanță, casa ta solară a secretelor, iar acesta este un moment pentru a ajuta un prieten să rezolve o problemă complicată de relație. Ești un umăr pe care să te sprijini și o ureche deschisă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te