HOROSCOP, 26 decembrie Cum influențează luna plină toate zodiile? Ce pericole se arată?

DE Alex Darvari | Actualizat: 25.12.2023 - 16:18
HOROSCOP, 26 decembrie Cum influențează luna plină toate zodiile? Ce pericole se arată? - Foto: Freepik

HOROSCOP, 26 decembrie este o zi cu lună plină. De aceea, îți zicem cum influențează luna plină toate zodiile. Ce pericole se arată?

SHARE

HOROSCOP, 26 decembrie este o zi cu lună plină. De aceea, îți zicem cum influențează luna plină toate zodiile. Ce pericole se arată?

Evitați să faceți cumpărături sau să luați decizii importante în primele ore ale zilei !

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Fiți prudent astăzi, deoarece ar putea apărea tensiuni cu părinții și membrii familiei din cauza Lunii pline de astăzi, care are loc chiar în partea din harta dvs. care se ocupă de casă și familie. Oy vey. Din fericire, Luna dansează, de asemenea, cu Jupiter, care este o influență de bun-simț.

Citește și: HOROSCOP 24 decembrie În Ajun de Crăciun se împlinesc toate dorințele. Zodiile care primesc cadoul

HOROSCOP, 26 decembrie Cum influențează luna plină toate zodiile? Ce pericole se arată?

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aveți răbdare cu ceilalți astăzi. Nu mușca momeala. Din cauza energiei Lunii pline de astăzi, este ușor să aveți certuri prostești care nu sunt necesare. De fapt, cu Luna care dansează cu norocosul Jupiter în semnul tău, ești fericit să fii alături de cei dragi. Îți dorești să fii de ajutor.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Certurile financiare sau disputele legate de proprietatea a ceva (sau ceva ce vă aparține) ar putea să vă strice bucuria acestei zile. Bineînțeles, astăzi este Lună Plină, care are impact asupra ambelor voastre Case de bani. Ceva din spatele scenei va îndulci lucrurile.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Luna este stăpânul tău; iar astăzi are loc a doua Lună Plină în semnul tău din acest an, vei simți acest lucru! Din acest motiv s-ar putea să aveți dificultăți cu partenerii și prietenii apropiați. În schimb, bucurați-vă de grupuri și de alți prieteni care se bucură să vă vadă. Păstrați lucrurile ușoare.

Leu (23 iulie - 22 august)

Aceasta este o zi complicată, deoarece Luna Plină de astăzi se ascunde în harta ta. Din acest motiv s-ar putea să vă simțiți neliniștit. Din fericire, Luna dansează frumos și cu Jupiter în vârful hărții tale, ceea ce înseamnă că orice s-ar întâmpla - arăți minunat, dragă. (Ești iubită).

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Relațiile cu prietenii și grupurile ar putea fi puțin tensionate astăzi din cauza energiei Lunii pline. La fel, s-ar putea să fii irascibil cu copiii tăi. (Merge cu teritoriul.) Liniștește-te și "du-te cu ei ca să te înțelegi", astfel încât toată lumea să aibă o zi plăcută. Inclusiv tu.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Luna Plină de astăzi are loc în partea de sus a hărții tale, ceea ce va încuraja fricțiunile cu figurile de autoritate - părinți, șefi, VIP-uri și poliție. Fiți politicoși. Fiți cooperanți. Nu trebuie să "câștigați". Fă-le tuturor o favoare și fă tot ce poți pentru a menține pacea.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Încetinește și ia-o ușor, pentru că este o zi predispusă la accidente pentru tine! Gândiți-vă înainte de a vorbi sau de a acționa. Partea bună este că eventualele planuri de călătorie sună palpitant și interesant. Modalitățile de a-ți extinde lumea sunt aproape la îndemâna ta. Norocul tău.

Citește și: HOROSCOP 21 decembrie Moș Crăciun vine cu surprize pentru unele zodii. Vezi ce le-a pus sub brad ?

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Chestiunile financiare s-ar putea să se rezolve astăzi din cauza Lunii pline; sau, eventual, dispute legate de un împrumut, cine deține ce sau cine este responsabil pentru ce. Luați calea cea mai bună. Rezolvați aceste probleme cu respect și curtoazie. Între timp, relațiile cu colegii de muncă și cu grupurile sunt excelente.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Luna Plină este opusă semnului tău astăzi, ceea ce va crea tensiuni cu soții, partenerii și prietenii dragi. Încercați să nu vă pierdeți cumpătul pentru că, până la urmă, aceștia sunt oamenii pe care îi iubiți. Sportul, ieșirile distractive și momentele de joacă cu copiii vor dezamorsa lucrurile.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Aveți răbdare cu colegii de muncă astăzi. Ia-o ușor și relaxează-te dacă poți, pentru că Luna Plină de astăzi nu numai că poate crea tensiuni cu ceilalți, dar s-ar putea să îți agraveze și starea de sănătate. Sau, posibil, problemele legate de un animal de companie vor ajunge la un punct culminant... (Lătratul trebuie să înceteze).

Pești (19 februarie - 20 martie)

Părinții trebuie să fie răbdători cu copiii lor astăzi. La fel, partenerii romantici trebuie să aibă răbdare unul cu celălalt, pentru că energia Lunii pline poate stârni probleme. Cea mai bună opțiune este să socializați. Ieșiți în oraș și distrați-vă! Mergeți la sport, la un film sau la un spectacol.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te