HOROSCOP 24 decembrie În Ajun de Crăciun se împlinesc toate dorințele. Zodiile care primesc cadoul

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 23.12.2023 - 15:25
HOROSCOP 24 decembrie În Ajun de Crăciun se împlinesc toate dorințele. Zodiile care primesc cadoul foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)

HOROSCOP 24 decembrie În Ajun de Crăciun se împlinesc toate dorințele. Zodiile care primesc totul după un an de muncă și sacrificii.

SHARE

În Ajun de Crăciun se împlinesc toate dorințele. Zodiile care primesc totul după un an de muncă și sacrificii.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

De Crăciun, trigonul armonios dintre Venus și Neptun va alimenta aspirațiile de unitate, generozitate și altruism în ceea ce privește resursele comune și afacerile private.

Vei face față oricăror obligații financiare cu un sentiment de optimism, în loc să te îngrijorezi prea mult de starea cheltuielilor tale.

HOROSCOP 24 decembrie În Ajun de Crăciun se împlinesc toate dorințele. Zodiile care primesc cadoul

Orice cadou pe care te-ai răsfățat pentru cei dragi va fi bine primit, iar entuziasmul pe care îl vor simți în legătură cu cadourile lor va atenua orice sentiment de remușcare a cumpărătorilor.

Să-i vezi pe cei pe care îi iubești fericiți este neprețuit, Berbec.

Taur (19 aprilie - 21 mai)

În timpul Crăciunului, guvernatorul hărții tale, Venus, va forma un trigon unificat cu Neptun, punând în evidență speranța și optimismul pe care le simți în afacerile tale relaționale actuale.

S-ar putea să ai fantezii despre o potențială conexiune între tine și o persoană specială sau ai putea face o activitate romantică cu un interes amoros actual.

Citește și: HOROSCOP Ce surprize sunt pregătite pentru zodiile de Pământ în acest sfârșit de săptămână? Noroc 

Oricum ar fi, cosmosul de Crăciun este norocos pentru a socializa cu cei care te captivează și te inspiră.

Gemeni (21 mai - 22 iunie)

Pe măsură ce are loc trigonul Venus-Neptun, vei găsi plăcere și satisfacție prin intermediul rutinelor și practicilor tale zilnice.

În timpul acestui tranzit, vei aspira la mai multă eficiență în ceea ce privește sarcinile și obligațiile tale și vei găsi modalități mai creative de a fi productiv.

Acesta va fi un moment norocos pentru a lansa orice demers profesional artistic, Gemeni - în special cele care îți permit să îți exploatezi imaginația.

Rac (22 iunie - 20 iulie)

Pe 25 decembrie, Venus va forma un trigon cu idealistul Neptun, stimulându-vă idealurile romantice. În timpul acestui tranzit, vei fi fermecată de orice relații amoroase care au potențialul de a se transforma în ceva serios pe parcurs.

Cosmosul de Crăciun indică faptul că s-ar putea să fiți la capătul unui gest grijuliu, sau un cadou din partea cuiva special.

Dacă te-ai simțit sceptic în legătură cu starea vieții tale amoroase, toate acestea îți vor servi drept memento că romantismul este departe de a fi demodat, Rac.

Leu (20 iulie - 21 august)

Pe măsură ce Venus și Neptun se aliniază de Crăciun, te vei simți plin de speranță cu privire la starea actuală a casei și a lumii domestice. Este posibil să găzduiți festivități de sărbători la voi sau să petreceți ziua în casă, alături de rude.

 Indiferent de asta, astrologia din 25 decembrie susține idealurile pe care le aveți pentru gospodăria dvs.

Dacă te simțeai temător în legătură cu petrecerea Crăciunului alături de membrii familiei, te vei simți mult mai în largul tău pe măsură ce acest tranzit se desfășoară, Leu.

Fecioară (21 august - 22 septembrie)

De Crăciun, Venus va face trigon cu Neptun, aducând un sentiment de unitate și compasiune în interacțiunile tale cu ceilalți.

Dacă te-ai luptat să te conectezi cu ceilalți în ultimele săptămâni, îți va fi mai ușor să relaționezi și să empatizezi pe măsură ce acest tranzit are loc.

De fapt, este un moment benefic pentru a împărtăși gândurile sau perspectivele tale actuale cu oricine cu care îți petreci sărbătorile.

S-ar putea să ajungi să descoperi că nu ești atât de singur în opiniile tale pe cât credeai, Fecioară.

Balanță (22 septembrie - 21 octombrie)

Pe măsură ce Venus, guvernatorul hărții tale, face trigon cu Neptun, vei găsi împlinirea în bani, resurse și posesiuni.

Fie că ai primit cadoul perfect de Crăciun, fie că te simți optimist cu privire la starea finanțelor tale, vei fi plin de recunoștință pe măsură ce acest tranzit se desfășoară.

Fondurile tale au fost un subiect important de discuție în ultima vreme și, deși te-ai simțit neliniștit în legătură cu responsabilitățile tale, vei simți un sentiment de ușurare. Bucură-te de cadouri, Balanță - este Crăciunul, la urma urmei.

Scorpion (21 octombrie - 22 noiembrie)

Pe 25 decembrie, trigonul Venus-Neptun îți va întări căutările creative, inspirându-te să îți exploatezi imaginația în moduri noi.

Pe măsură ce Venus continuă să treacă prin semnul tău, canalizarea abilităților tale artistice va fi o performanță fără efort, ceea ce face ca aceasta să fie o perioadă norocoasă pentru a-ți împărtăși darurile cu ceilalți.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile 

Este posibil să fii complimentat pentru abilitățile tale de împachetare a cadourilor sau pentru abilitatea ta de a decora un pom de Crăciun - orice lucru care a necesitat efortul tău inovator.

De asemenea, te vei simți incredibil de sociabil, Scorpionule, așa că asigură-te că vei flirta.

Săgetător (22 noiembrie - 19 decembrie)

Pe măsură ce Venus face trigon cu Neptun de Crăciun, îți vei valorifica latura imaginativă din confortul lumii tale interioare.

Deși este posibil ca acest tranzit să nu te facă să te simți deosebit de sociabil, îți va fi ușor să vizualizezi modurile în care vrei să te răsfeți cu plăcerile vieții.

Dacă te-ai luptat să te conectezi cu propriile dorințe, te vei simți inspirat să le explorezi, din confortul propriei case.

Deși este tehnic sezonul dăruirii, asta nu înseamnă că nu poți să nu-ți acorzi prioritate, Săgetătorule. Asigură-te că propria ta cupă este plină.

Capricorn (19 dec. - 20 ian.)

De Crăciun, Venus din a 11-a ta casă a prieteniilor va face trigon cu idealistul Neptun, deschizându-te către conexiuni pline de promisiuni și optimism.

Te vei simți inspirată de oamenii de care ești înconjurată și vei dori să împărtășești orice vis sau viziune în mod deschis.

Inspirația va veni prin conversație, Capricornule, așa că nu ezita să discuți despre orice demersuri viitoare care ți-au stat în minte. Oamenii de care ești înconjurat nu vor decât să-ți ridice capacitățile creative.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

În timpul trigonului Venus-Neptun din 25 decembrie, îți vei imagina visele pe care le ai pentru cariera și viața profesională.

Dacă te-ai luptat să transmiți cu exactitate idealurile pe care le ai pentru munca ta, acest tranzit ar trebui să facă acest lucru fără efort, Vărsătorule.

Asigură-te că îți notezi orice idee de carieră pe care o ai, sau creează o planșă de viziune cu prietenii după ce despachetezi cadourile.

Va fi ușor să vii cu noi modalități de a face bani acum, în special când vine vorba de monetizarea propriilor tale abilități artistice.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pe măsură ce Venus face trigon cu Neptun în prima ta casă a expresiei de sine, de Crăciun, te vei simți profund conectat la credințele și perspectivele tale actuale asupra lumii.

Pe măsură ce acest tranzit se desfășoară, te vei simți plin de speranță în legătură cu orice studii sau descoperiri pe care le-ai făcut și vei implementa orice practici spirituale noi în sentimentul tău de identitate.

Este o zi norocoasă pentru a împărtăși cunoștințe cu colegii sau pentru a te conecta cu alții prin intermediul unor opinii și stiluri de viață comune.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te