HOROSCOP 23 AUGUST Leii își reconsideră valorile. Fecioarele, revitalizate. Racii, zi ocupată

DE Florentina Enache | Actualizat: 22.08.2024 - 11:50
HOROSCOP 23 AUGUST Leii își reconsideră valorile. Fecioarele, revitalizate. Racii, zi ocupată - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 23 AUGUST Leii își reconsideră valorile. Fecioarele, revitalizate. Racii, zi ocupată.

SHARE

Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Berbec.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aveți acel sentiment al unui elev care se întoarce la școală, care vă face să doriți să munciți din greu în următoarele câteva săptămâni. Vrei să fii organizat și productiv. Căutați modalități de a vă îmbunătăți spațiul de lucru. La fel, căutați modalități de a vă îmbunătăți sănătatea.

Citește și: Creierul uman, poluat cu microplastice. Poate declanșa o boală gravă. „E o urgență globală”

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Relaxați-vă pentru următoarele câteva săptămâni. Fugiți într-o vacanță distractivă. Dacă nu, ia-ți cât de mult timp liber poți pentru a te bucura de viață. Desigur, dacă lucrați cu copiii sau în industria ospitalității sau în lumea divertismentului, atunci veți fi ocupat!

Citește și: Ai plăti 1.000.000 lei pentru o șansă la înviere? Ce firmă îți conservă trupul după moarte?

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Atenția ta se îndreaptă acum către casă și familie, motiv pentru care vei fi mai implicat în chestiuni familiale în următoarele săptămâni. S-ar putea să fii mai implicat alături de un părinte. Proiectele de decorare și de a face locul în care locuiți să arate mai atractiv sunt pe ordinea de zi.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ritmul zilelor tale se va accelera în următoarele câteva săptămâni pentru că ai locuri unde să mergi, lucruri de făcut și oameni de văzut! Acceptă orice oportunitate de a urma cursuri și de a învăța ceva nou. Bucurați-vă de discuții cu rudele, frații și vecinii. Viața e plăcută.

Leu (23 iulie-22 august)

Circumstanțele vă îndeamnă acum să vă concentrați asupra câștigurilor, fluxului de numerar și activelor dumneavoastră, lucru valabil și în următoarele câteva săptămâni. În plus, la un nivel mai personal, s-ar putea să te gândești mai mult la valorile tale fundamentale. Ce contează cu adevărat în viață?

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Astăzi soarele intră în semnul tău pentru și rămâne timp de patru săptămâni. Acest lucru se întâmplă doar o dată pe an și, atunci când se întâmplă, înseamnă că aveți șansa de a vă reîncărca bateriile pentru restul anului. Te vei simți energic și norocos.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Veți dori să fiți mai discret în următoarele câteva săptămâni. Călătoriile, învățarea, scrisul și publicarea, plus aventurile amoroase secrete sunt suficiente distracții pentru tine în această perioadă. În plus, puteți folosi această fereastră de timp pentru a vă gândi la noi obiective pentru anul viitor, după ziua dumneavoastră de naștere.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Popularitatea ta va crește în următoarele câteva săptămâni. Acest lucru se datorează faptului că mulți dintre voi vor fi mai implicați cu prietenii, precum și cu grupurile și organizațiile. Ați decis să ieșiți în lume și să vă arătați adevăratul spirit! Aceasta o alegere bună.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Astăzi soarele se mută în partea de sus a diagramei tale astrale, unde va rămâne pentru următoarele patru săptămâni. Acest lucru se întâmplă doar o dată pe an, dar atunci când se întâmplă, înseamnă în mod simbolic că sunteți împins într-o lumină a reflectoarelor care este măgulitoare! Oamenii vă vor admira și vă vor cere să vă asumați responsabilități sporite.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Dorința ta de a face ceva pentru a-ți extinde orizonturile va începe să crească în următoarele câteva săptămâni. Alegerea evidentă este călătoria. Dar dacă nu poți călători, poți fi un turist în propriul tău oraș. De asemenea, vă puteți extinde lumea prin lectură, film sau urmând cursuri. Posibilități incitante!

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

În următoarele câteva săptămâni, vă veți concentra atenția asupra proprietăților comune, impozitelor, datoriilor și averii sau bunurilor partenerului dumneavoastră. Vrei să clarifici o mulțime de probleme birocratice și să simți că deții mai mult control asupra vieții tale. Fără probleme nerezolvate!

Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi, Soarele se deplasează direct vizavi de semnul tău, ceea ce se întâmplă o dată pe an. Va rămâne acolo timp de patru săptămâni. Acest lucru vă va spori concentrarea asupra partenerilor și prietenilor apropiați. De asemenea, vă va oferi mai multă obiectivitate pentru a vă vedea rolul în relațiile voastre.

Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te