HOROSCOP 30 IULIE Taurii iau o decizie radicală. Vărsătorii au parte de o vizită neașteptată

DE Florentina Enache | Actualizat: 29.07.2024 - 12:53
HOROSCOP 30 IULIE Taurii iau o decizie radicală. Vărsătorii au parte de o vizită neașteptată - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 30 IULIE Taurii iau o decizie radicală. Vărsătorii au parte de o vizită neașteptată - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 30 IULIE Taurii iau o decizie radicală. Vărsătorii au parte de o vizită neașteptată.

SHARE

Alertă lunară: evitați cumpărăturile de la 15:30 la 16:45. Luna e în Gemeni.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Dați atenție domeniului financiar, pentru că s-ar putea să pierdeți bani. Sau s-ar putea, de asemenea, să aveți niște idei geniale de a face bani? La fel, protejați ceea ce dețineți împotriva pierderii, furtului sau deteriorării. Ai încredere în gândurile tale inovatoare astăzi pentru că ești creativ!

Citește și: HOROSCOP 29 IULIE Fecioarele își fac planuri de călătorie. Racii primesc sfaturi importante

Taur (20 aprilie - 20 mai)

S-ar putea să te simți neliniștit. Acest lucru este din cauza faptului că Luna se află în semnul tău, fiind aliniată cu imprevizibilul Uranus. Cu toate acestea, această energie te poate încărca, de asemenea, astfel încât să fii gata să dai lovitura (ar putea avea legătură cu libertatea ta). S-ar putea să luați brusc o decizie care să vă schimbe viața.

Citește și: HOROSCOP 28 IULIE Secretele Peștilor vor fi dezvăluite. Leii se confruntă cu tensiuni în familie

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Fiți pe fază astăzi pentru că lucrurile se mișcă rapid. Veți avea succes în discuțiile cu ceilalți, la fel și în negocieri. De asemenea, veți avea succes în studiu, lectură și scriere. Acest lucru include vânzările și marketingul. Ai multă energie și ești pregătit pentru o schimbare!

Citește și: HOROSCOP 27 IULIE Luna în Berbec aduce noroc în dragoste. Fecioarele și Scorpionii fac impresie

Rac (21 iunie-22 iulie)

Deși astăzi vă concentrați în principal pe câștiguri, bani și, eventual, pe cumpărături, așteptați-vă să fiți surprinși de un prieten sau de un membru al unui grup.

Altcineva ar putea face ceva care este neașteptat, care ar putea deschide noi uși pentru tine. Fiți pregătiți. 

Leu (23 iulie-22 august)

Ești puternic cu trei planete în semnul tău. Ai un avantaj! În plus, astăzi Luna este aliniată cu Uranus în partea de sus a diagramei tale astrale, ceea ce te face independent.

S-ar putea întâmpla ceva care să te facă să vrei să-ți schimbi direcția în viață. 

Fecioară (23 aug.-22 sept.)

Oportunități de călătorie neașteptate ar putea apărea astăzi. Dacă este așa, acționați rapid, deoarece această fereastră de oportunitate este scurtă. Sau ați putea avea șansa de a urma un curs sau de a studia? De asemenea, ar putea apărea oportunități surpriză în domeniul editorial, juridic și medical. Rămâneți pe fază!

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Aceasta continuă să fie o perioadă în care ești în centrul atenției, în special în rândul tinerilor și al persoanelor creative. Cu toate acestea, astăzi este înțelept să aveți grijă la finanțele dumneavoastră, deoarece ceva neașteptat ar putea avea un impact asupra bunurilor sau a proprietății comune.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Ceva neașteptat se va întâmpla în legătură cu un prieten, cu soțul sau cu partenerul astăzi, deoarece Luna este opusă semnului dumneavoastră și aliniată cu imprevizibilul Uranus. Cineva ar putea dori să schimbe termenii relației? S-ar putea să vrea mai multă libertate? Ceva se întâmplă.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Iubești animalele. De aceea, este important să știți că astăzi ceva neașteptat ar putea avea un impact asupra animalului dumneavoastră de companie. Prin urmare, fii vigilent. La fel, ceva neobișnuit ar putea avea un impact asupra locului tău de muncă. Un aspect ar putea fi faptul că decideți să renunțați la locul de muncă pentru a lucra pe cont propriu.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Părinții ar trebui să fie vigilenți astăzi pentru că este o zi predispusă la accidente pentru copiii voștri. Trebuie să știți unde se află aceștia în orice moment.

Între timp, planurile sociale ar putea fi anulate sau amânate; sau ați putea primi o invitație interesantă, surpriză!

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Rutina ta de acasă se va schimba astăzi. Un mic aparat electrocasnic s-ar putea defecta sau ar putea apărea o mică stricăciune.

Cineva neașteptat ar putea să vă bată la ușă și să vă facă o vizită. S-ar putea să scăpați de o problemă presantă.

Pești (19 feb. - 20 martie)

Acordați atenție la tot ceea ce spuneți și faceți astăzi, deoarece aceasta este o zi potențial predispusă la accidente pentru dumneavoastră.

Pe de altă parte, ai putea face ceva îndrăzneț și diferit! S-ar putea să îți exprimi gândurile și să ceri ceea ce vrei. Este o zi imprevizibilă.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te