HOROSCOP 17 iunie Banii cresc în copac pentru Vărsător, Berbecii sunt duși de val, probleme la Lei

DE Alex Darvari | Actualizat: 16.06.2024 - 14:11
HOROSCOP 17 iunie Banii cresc în copac pentru Vărsător, Berbecii sunt duși de val, probleme la Lei - Foto: Profimedia Images

HOROSCOP 17 iunie Banii cresc în copac pentru Vărsător, Berbecii sunt duși de val, probleme la Lei. pe larg, găsiți mai jos

SHARE

Cine e născut azi:

Lumea este ca o pictură în acuarelă în această perioadă - frumoasă, dar neclară. Luna se opune mai întâi lui Chiron, așa că s-ar putea să ne simțim un pic sensibili, înainte de a trece mai departe pentru a se împiedica de Uranus, care ar putea oferi soluții din senin.

Citește și: HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros

HOROSCOP 17 iunie Banii cresc în copac pentru Vărsător, Berbecii sunt duși de val, probleme la Lei

Echilibrul ar trebui să revină pe măsură ce Luna face trigon cu Soarele, aducând un echilibru special lucrurilor. Totuși, la bine sau la rău, s-ar putea să ignorăm cu toții realitatea atunci când Venus se află în cuadratură cu Neptun. Magia va părea posibilă (chiar și atunci când nu este)!

Citește și: HOROSCOP al iubirii pentru 2024. Ce șanse ai să îți găsești dragostea? Ce pericole pândesc relațiile

Berbec 21 martie - 19 aprilie

Cuvintele tale capătă o nuanță fantastică, dar dacă această fantezie este reală sau în întregime imaginată este o cu totul altă problemă.

Atractivul Venus din sectorul tău de comunicare se încruntă la misteriosul Neptun din sectorul tău de visare, așa că a spune ceea ce vrei să spui și a însemna ceea ce spui nu este o garanție în acest moment. Ferește-te să te lași dus de val cu sentimentele tale și să te complaci într-un limbaj prea înflorit sau în metafore exagerate. Fă un efort să vorbești cât mai serios cu putință sau s-ar putea să regreți cuvintele tale!

Taur 20 aprilie - 20 mai

Prieteniile tale ar putea costa ceva mai mult decât în mod normal. Guvernatorul tău, Venus, se află în sectorul veniturilor tale - pe măsură ce se deplasează, va face un cuadrat dur cu Neptun, în sectorul prieteniei tale. Pregătește-te să primești niște invitații de ultim moment - mai ales cele care vin cu un preț. S-ar putea să nu vă dați seama decât când este prea târziu că anumite lucruri vă depășesc bugetul. Obțineți o idee clară despre ceea ce va presupune ziua respectivă înainte de a vă înscrie la ceva.

Gemeni 21 mai - 20 iunie

Imaginea ta de sine ar putea fi oscilantă și schimbătoare ca un miraj. Emiteți o energie deosebit de atrăgătoare pe măsură ce Venus estetic face un tur al Casei 1 a expresiei personale. Acestea fiind spuse, această putere este încurcată de Venus care se împinge spre Neptun cețos în Casa ta 10 a Reputației. Ceea ce crezi că emiți s-ar putea să nu se potrivească cu ceea ce văd ceilalți, așa că ai grijă la modul în care te prezinți. Amintește-ți că percepția nimănui nu este perfectă în acest moment, inclusiv a ta.

Rac 21 iunie - 22 iulie

Explorarea lumii sună probabil promițător, dar să ajungi undeva se va dovedi un pic mai dificil. Venus din tărâmul tău subconștient și Neptun din sectorul tău de aventură se aliniază greșit într-un pătrat complicat care va întuneca limitele și posibilitățile. Poți să te uiți în jur și să iei în considerare opțiunile care îți sunt disponibile, dar ar fi înțelept să te abții de la a iniția ceva pentru moment. Profită de această șansă pentru a medita la rezultatele dorite. Odată ce planetele vor fi gata să te ajute, vei putea trece la acțiune.

Leu 23 iulie - 22 august

Interacțiunile ocazionale nu sunt de ajuns într-o zi ca aceasta. Venus se deplasează prin a 11-a ta Casă a grupurilor, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru întâlniri distractive, dar ai grijă la dezacordul dintre Venus și Neptun în vulnerabila ta casă 8. S-ar putea să fii atrasă în conversații profunde pentru care nu ești pregătită! Neptun poate provoca confuzie în cele mai bune momente, așa că eforturile de a lega prietenii ar putea să nu meargă bine. Evită să faci declarații sau oferte de durată care s-ar putea întoarce împotriva ta.

Fecioară 23 august - 22 septembrie

Așteptările sunt cel mai mare dușman al tău. Poți performa la capacitate maximă în timp ce înfrumusețarea lui Venus îți vizitează sectorul reputației, dar oamenii pe care speri să îi remarci ar putea să nu o facă atunci când Venus se află în cuadratură cu Neptun în sectorul relațiilor.

Cu cât sperați mai mult ca o persoană sau alta să vă recunoască eforturile, cu atât mai dezamăgit ați putea fi dacă nu reușesc să se ridice la înălțimea idealurilor dvs. inițiale. Nu proiecta o cu totul altă persoană asupra celor care vrei să conteze în viața ta.

Balanță 23 septembrie - 22 octombrie

Banalul este ultimul lucru cu care vrei să te ocupi în prezent. Venus, guvernatorul tău, se află în Casa a 9-a a culturilor străine, oferindu-ți gustul pentru arome necunoscute. Practic, s-ar putea să zburați cu totul atunci când Venus se află în cuadratură cu imaginativul Neptun în Casa a 6-a a rutinei. Neptun poate face ca orice scuză să pară rezonabilă, așa că s-ar putea să nu ai nicio problemă în a pune la rece chestiunile obișnuite în schimbul unor escapade mai aventuroase. Asigură-te doar că nu ignori nimic cu adevărat important!

Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie

Modul în care oferi și primești afecțiune suferă o schimbare subtilă. Există un pătrat puternic între Venus cel iubitor din casa a 8-a intensă și Neptun cel sufletist din casa a 5-a pasională, ceea ce ar putea face ca sentimentele tale să fie minunat de elastice. Scufundă-te în acest spațiu deschis și înoată în oceanul de emoții, pentru a vedea ce poți descoperi despre modul în care inima și mintea ta lucrează în tandem. O atitudine deschisă uimitoare este posibilă, dar trebuie să explorezi aceste adâncimi pentru a o atinge.

Săgetător 22 noiembrie - 21 decembrie

Un văl poate mistifica legătura ta cu restul lumii. Este posibil ca oamenii să vrea să joace un rol special în viața ta în timp ce Venus se mișcă prin Casa a 7-a a interacțiunilor, dar când se află în cuadratură cu misteriosul Neptun în sectorul tău emoțional, ai putea fi lăsat să te simți destul de nelalocul tău.

Cineva ar putea să spună sau să facă ceva cu intenții bune, dar tu nu prea poți procesa ca atare sau pur și simplu nu știi cum să reacționezi. Nu forța un răspuns înainte de a fi pregătit.

Capricorn 22 decembrie - 19 ianuarie

Ziua de astăzi te-ar putea face să te învârți în cerc. Un pătrat ciudat între Venus în casa a 6-a, responsabilă, și Neptun în casa a 3-a, comuna ta, îți va oferi o mulțime de moduri de a-ți petrece timpul, toate acestea părând destul de atrăgătoare la început. Cu toate acestea, s-ar putea să descoperiți rapid că aceste opțiuni nu ies chiar așa cum v-ați dori. Totuși, nu are rost să vă complaceți în regrete! Renunțați deocamdată la încercarea de a progresa și pur și simplu plutiți spre ziua de mâine.

Vărsător 20 ianuarie - 18 februarie

Va fi dificil să vă refuzați ceva în prezent. Venus din casa a 5-a, iubitoare de distracție, se lovește de Neptun cețos din casa a 2-a, luxoasă, ceea ce ar putea face să fie mult prea ușor să arunci cu banii ca și cum ar crește în copaci. Acest lucru poate fi gestionabil - atâta timp cât vă oferiți un buget sigur cu care să lucrați! Dacă începeți să cumpărați orbește tot ce vă atrage atenția, ați putea sfârși cu un caz oribil de remușcări ale cumpărătorului. Fiți raționali.

Pești 19 februarie - 20 martie

Emoțiile tale ar putea fi deosebit de evazive în acest moment. Ești din ce în ce mai înclinat să te scufunzi adânc în sentimentele tale în timp ce Venus călătorește prin sensibila ta casă a 4-a, încurajându-te să te cuibărești. În mod paradoxal, cearta dintre Venus și iluzoriul Neptun din semnul tău ar putea face dificilă intrarea în contact cu tine însuți. Poate că pur și simplu nu știi ce îți dorești sau pui la îndoială lucrurile care de obicei îți aduc bucurie. Este în regulă să vă puneți aceste întrebări! Ia-ți timp să meditezi la ele, iar lucrurile ar trebui să devină mai clare.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te