HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE Luna în Capricorn, moment puternic pentru Fecioare. Vărsătorii sunt înșelați

DE Florentina Enache | Actualizat: 11.09.2024 - 11:59
HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE Luna în Capricorn, moment puternic pentru Fecioare. Vărsătorii sunt înșelați - Foto: profimediaimages.ro (imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE Luna în Capricorn, moment puternic pentru Fecioare. Vărsătorii sunt înșelați - Foto: profimediaimages.ro (imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE Luna în Capricorn, moment puternic pentru Fecioare. Vărsătorii sunt înșelați.

SHARE

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE. Alertă lunară: Evitați cumpărăturile sau deciziile importante între orele 15:00 și 18:00. După aceea, Luna se mută din Săgetător în Capricorn.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE Luna în Capricorn, moment puternic pentru Fecioare. Vărsătorii sunt înșelați

Horoscop Berbec 12 septembrie

Sunteți dornic să vă suflecați mânecile și să munciți din greu astăzi; cu toate acestea, ceva ar putea să vă taie elanul. Informațiile din mass-media sau contactul cu cineva dintr-o altă cultură ar putea să te deruteze sau să te facă să pui la îndoială ceea ce faci. Faceți cât mai multe lucruri posibile.

Citește și: HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE Luna în Săgetător aduce constrângeri Balanțelor. Peștii, probleme în relație

Horoscop Taur 12 septembrie

Fiți atenți la deciziile financiare de astăzi, deoarece s-ar putea să nu aveți toate datele sau cineva v-ar putea înșela cu sau fără bună știință. Cu toate acestea, energia ta creativă este puternică. Ai încredere în eforturile tale creative și bucură-te de activități jucăușe cu copiii.

Citește și: HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE Marte le oferă Racilor o energie unică. Scorpionii, evenimente neașteptate

Horoscop Gemeni 12 septembrie

Chiar dacă doriți să vă ocupați de reparațiile casnice și să aveți discuții de familie astăzi, s-ar putea să vă confruntați cu neînțelegeri și confuzii cu soții și prietenii. Acest lucru ar putea să îți pună bețe în roate. Este o distragere a atenției de la eforturile tale de a fi productiv.

Horoscop Rac 12 septembrie

Aveți o mulțime de energie astăzi, motiv pentru care sunteți plin de idei strălucitoare. Cu toate acestea, gândește-te de două ori înainte de a acționa pe baza acestor idei, deoarece ceva legat de sănătatea ta sau de locul tău de muncă este neclar. Și dacă credeți că nu există confuzie, poate că nu o puteți vedea? Pășește cu atenție.

Horoscop Leu 12 septembrie

Aveți idei de făcut bani astăzi, ceea ce vă face să vă simțiți ambițios. Sau poate vreți să cumpărați ceva? Aveți grijă dacă aceste achiziții sunt legate de romantism, deoarece întâlnirile romantice, precum și relațiile cu copiii nu sunt clare. De asemenea, fii prudent cu investițiile și speculațiile financiare.

Citește și: HOROSCOP 5 zodii care sunt întruchiparea ipocriziei. Mint mereu, manipulează, se folosesc de oameni

Horoscop Fecioară 12 septembrie

Atunci când vorbiți cu alții astăzi, veți fi direcți, puternici, sinceri și gata să preluați conducerea. Aceasta este o zi încărcată pentru tine. Prin urmare, fiți conștienți de faptul că problemele legate de imobiliare, familie și casă sau un membru al familiei sunt neclare. Nu faceți presupuneri. Păstrați-vă ochii deschiși.

Horoscop Balanță 12 septembrie

Puterile tale de cercetare sunt critice astăzi, ceea ce înseamnă că s-ar putea să sapi după răspunsuri și să vii cu soluții excelente. Cu toate acestea, sunteți împiedicați de o distragere mintală. S-ar putea să fie chiar visare cu ochii deschiși. Ceva neclar îți stă în cale.

Horoscop Scorpion 12 septembrie

Veți fi entuziasmat să vorbiți cu prietenii și grupurile astăzi. De fapt, ți-ai putea asuma un rol de lider pentru că oamenii sunt dispuși să te asculte. (Sunteți convingător și entuziast!) Totuși, fiți conștient de faptul că aspectele financiare sunt supuse confuziei și chiar înșelăciunii. Feriți-vă.

Horoscop Săgetător 12 septembrie

Discuțiile cu părinții, șefii și figurile de autoritate vor merge bine pentru că arăți bine în fața celorlalți. Sunteți gata să dați dovadă de inițiativă și să puneți lucrurile în mișcare. Până aici, toate bune. Problema este că Luna din semnul tău este în conflict cu Neptun, ceea ce înseamnă că nu totul este așa cum pare. Ai grijă.

Horoscop Capricorn 12 septembrie

Sunteți dornic să învățați ceva astăzi pentru că vă simțiți alert și plin de viață. Cu toate acestea, dacă cineva nu este de acord cu ideile tale, mai ales dacă sunt politice sau religioase, ai putea ajunge la o dispută. Din păcate, va fi greu să câștigați pentru că sentimentele de îndoială de sine v-ar putea acapara.

Horoscop Vărsător 12 septembrie

Un prieten s-ar putea să vă deruteze sau chiar să vă înșele astăzi. (Fiți conștienți că această înșelăciune ar putea fi neintenționată.) Din fericire, când vine vorba de probleme bancare sau de orice are legătură cu proprietatea comună sau cu datoriile, sunteți pe fază. Asta este important.

Horoscop Pești 12 septembrie

Sunteți în centrul atenției astăzi, ceea ce înseamnă că oamenii vă observă. Din păcate, s-ar putea să nu creezi impresia pe care o dorești pentru că cineva ți-ar putea da informații greșite. Este păcat pentru că discuțiile cu partenerii și prietenii apropiați sunt vii și energice. Fiți atenți.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te