Adrian Titieni: După 60 de ani doar facturile mai unesc doi oameni. A divorțat după două decenii

DE Alex Darvari | Actualizat: 18.12.2022 - 00:40
Adrian și Adriana Titieni - Foto: ciao.ro

Actorul Adrian Titieni și Adriana Titieni au divorţat, în 2018, după un mariaj de 23 de ani. Actorul spune că nu mai dă nicio șansă iubirii pe care o vede doar ca pe un compromis.

SHARE

Actorul Adrian Titieni a rămas singur când se apropia de 60 de ani. Adriana Titieni avea de ceva timp o relaţie cu Alexandru Papadopol, care şi el plecase din casa în care locuise cu soţia sa, actriţa Ioana Ginghină.

Adrian Titieni vorbește, într-un interviu pentru fanatik, despre cât de greu este să rămâi singur mai ales dacă ești departe de prima tinerețe. El spune că încearcă să își înfrângă spaimele 

– Nu vă mai vedeți niciodată într-o relație?

Nici asta nu pot să conving că nu mă mai văd niciodată într-o relație, dar, din punct de vedere firesc, normal, cutumiar, logic, fiziologic… am 60 de ani. În ochii și în urechile oricui o căsnicie la 60 de ani este o căsnicie de compromis, între 2 oameni care se pot conjuga doar ca să plătească mai puțin la întreținere.

– După atâția ani de trai în doi, cum este viața singur?

Te redimensionezi. Viața singur are frumusețea ei, viața în doi are conținutul și confortul. E o altă provocare. E o altă lecție pe care probabil trebuie să o învăț și, nu este simplă, dar este interesantă.

– Ce este cel mai interesant în toată povestea singurătății?

Te confrunți cu propria ta, propriile tale limite: neputință, nu mai ai pe cine să dai vina…

– V-ați întânit și cu anume frici?

Fără îndoială că te întâlnești. Ce lipsește, că nu ai cu cine să împărtășești că e bucurie, că e durere, că e frustare, că e… dar, în același timp, ai toată libertatea să-ți gestionezi propria interioritate, relația cu valorile, cu dorințele și obiectivele, îți vezi dependențele. Îți dai seama că ele nu au legătură doar cu propria persoană. În singurătate te pot remodela mai bine decât în doi.

– Ați avut frici pe care le-ați dezvoltat de-a lungul anilor?

Da, frica de durere, de moarte, de a vorbi în public. Sunt enorme. Ne traversează. Nu cred că este cineva ieșit din ecuație sau din paradigmă. Că ele sunt gradual diferite în fiecare dintre noi sau poate unele au accente care ajung fobii… dar nu mă pot pune în valoare întorcându-mă reflexiv asupra mea cu frici care mă conțin, mă conjugă și nu mă lasă să-mi trăiesc viața.

Nici iubirea dintre Adriana Titieni și Papdopol nu a rezistat

În 2019, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după 13 ani de relație. La scurt timp, actorul a fost surprins alături de actrița Adriana Titieni, care era căsătorită de multă vreme cu Adrian Titieni. Ulterior s-a dovedit că Adriana Titieni și Papadopol formau un cuplu. 

Ioana a vorbit zilele trecute despre modul în care a realizat că e înșelată de Papadopol. 

„Am fost la psiholog și asta m-a ajutat. Îmi venea mereu să ies, să umplu golul, să cunosc și psihologul îmi zicea să mai stau. Și că trebuie să intru într-o nouă relație curată, fără sentimente de vinovăție. Mi-am luat o pauză în care m-am înconjurat de oamenii pe care îi iubesc. 
Eu aveam niște semne, bănuiam. El deja plecase de acasă. Femeile tind să își marcheze teritoriul și atunci când o fac vor să afle celalaltă femeie. Am aflat văzând niște poze pe Facebook la Adriana și ea avea hainele fostului meu soț pe ea. Erau niște poze în care mi se cam spunea ce se întâmplă”, a spus Ioana invitată fiind la emisiunea „La Măruță”.

Citește și: Papadopol dat de gol că își înșală soția după ce amanta s-a pozat pe FB în hainele lui. Intenționat?

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te