FOTO Cât de schimbat e Adrian Daminescu, bolnav de cancer. Cum a apărut alături de Angela Similea

DE Alex Darvari | Actualizat: 02.04.2023 - 13:42
Adrian Daminescu - Foto: Captura Video
Reuninea Generației de Aur a muzicii - Foto: Facebook
Reuninea Generației de Aur a muzicii - Foto: Facebook

Adrian Daminescu a apărut pe scenă la numai două luni după ce a anunțat că se luptă cu o boală nemiloasă. La inaugurarea unei săli de evenimente, Daminescu a părut alături de mari nume ale scenei românești. Artistul a pierdut podoaba capilară.

SHARE

Doar două luni au trecut de când artistul Adrian Daminescu anunța că este bolnav de cancer. Artistul se luptă cu boala de mai multă vreme, doar anunțul a fost făcut anul acesta.

Adrian Daminescu a făcut anunțul la 1 februarie pentru impact.ro.  „Acum sunt bine. Am cancer la plămâni. Mă voi întoarce pe scenă, nu am renunțat. Acum am însă o perioadă de post tratament, în care trebuie să stau mai cuminte...

Să le dea Dumnezeu putere și să nu creadă în boală, în nenorociri. Vindecarea și chiar și boala vin de la cap. Toți tâmpiții ăștia te otrăvesc cu pozele și cu ce scrie pe pachetul de țigări. Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă crezi în ea”, a mărturisit marele cântăreț.

După un tratament ca acesta, ești foarte slăbit

„Nu mai sunt sub tratament, totul a trecut și este foarte bine. Este foarte bine, numai că, după un tratament ca acesta, ești foarte slăbit. Dar asta o să treacă. O să îmi revin. Acum doi ani de zile am aflat, undeva prin iunie. Am început tratamentul și am dus tot tratamentul până la capăt, cu tot cu citostatice și cu tot ce trebuie. Sunt în România, am avut niște doctori extraordinari, au fost îngerii chinurilor mele. Da, complet m-am vindecat! Bineînțeles că vreau să revin pe scenă curând” – Adrian Daminescu

Daminescu a apărut pe scenă de nume mari ale muzicii românești cu ocazia inaugurării unei săli de evenimente în Chiajna.

Reuniunea artiștilor din „Generația de Aur” a fost prieljuită de inaugurarea Casei de cultură “Doamna Chiajna”.
Au fost premiate nume mari ale României: Angela Similea, Corina Chiriac, Dida Dragan, Marina Voica, Stela Enache, Octavian Ursulescu, Adrian Daminescu. 

Evenimentul a fost prezentat de Octavian Ursulescu, iar „bonus„ a fost concertul lui Ovidiu Komornyik. Adrian Daminescu nu a cântat.

Daminescu este al șaselea de la dreapta la stânga, fără păr.

Artistul are 66 de ani

Adrian Daminescu s-a născut pe 02 octombrie 1956, la Timişoara într-o familie de muzicieni. La nici un an, mai precis pe 01 septembrie 1958, se mută cu părinţii la Constanţa. Tatăl, Constantin Daminescu, a fost compozitor şi dirijor. 

Daminescu este primul din dreapta

Debutul său oficial, ca interpret, are loc pe 15 februarie 1986, la Sala Polivalentă din Bucureşti, la secţiunea Muzică de dans în primă audiţie” a Concursului de Creaţie de Muzică Uşoară Românească “Melodii’85.

 Cât de schimbat este Adrian Daminescu, bolnav de cancer

În februarie 2022, Adrian Daminescu a fost înlăturat de la conducerea Circului din București. Solistul a declarat, în cadrul unui interviu, că a fost înlocuit deja de o altă persoană, după un an de zile în care a ocupat funcția respectivă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te