FOTO Țeapă de 100 €/noapte, la Nisipurile de Aur. Apartamentul nu era ca în pozele de pe booking

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 06.06.2023 - 12:39
Țeapă de 100 €/noapte, la Nisipurile de Aur - Foto: Facebook/Forum Bulgaria
Țeapă de 100 €/noapte, la Nisipurile de Aur - Foto: Facebook/Forum Bulgaria
Țeapă de 100 €/noapte, la Nisipurile de Aur - Foto: Facebook/Forum Bulgaria
Țeapă de 100 €/noapte, la Nisipurile de Aur - Foto: Facebook/Forum Bulgaria

O familie de români care a vrut să se relaxeze în stațiunea bulgărească Nisipurile de Aur în minivacanța de 1 Iunie - Rusalii a luat țeapă de 100 €/noapte. Apartamentul de 2 camere în regim hotelier primit nu semăna deloc cu cel din imaginile promovate pe booking.com.

SHARE

O familie de români a vrut să se relaxeze în stațiunea bulgărească Nisipurile de Aur în minivacanța de 1 Iunie - Rusalii și, pentru a beneficia de un preț mai mic, a rezervat și plătit în avans, neramburasabil, un apartament de 2 camere în regim hotelier de pe booking.com. 

Într-o postare pe Forum Bulgaria, românii afirmă cu au plătit 1.000 de lei (200 €) pentru două nopți de cazare și recunosc că n-au verificat review-urile apartamentului pe platforme precum Google sau TripAdvisor. Evident, n-au ținut cont nici de nota de „7,7” de pe booking.com. 

Citește și: Stațiunea Olimp revine pe harta fițelor: 2 șezlonguri – 200 lei, rezervare masă restaurant – 500 lei

Când au ajuns la cazare, au constatat că apartamentul primit nu semăna deloc cu cel din imaginile promovate pe site-ul de rezervări. Doar vederea spre mare exista. 

„Nu recomand și de evitat Golden Sands Rentals Apartamens din stațiunea Nisipurile de Aur , am fost cazată 2 nopți am optat pentru apartament cu 2 camere cu vedere la mare ,foarte frumos pe booking ,am platit toată suma care era nerambursabilă , cand am ajuns dezamăgire totală, singurul lucru bun era că puteai vedea marea din balcon și că te aflai in centrul stațiunii, în rest vă las câteva poze care vorbesc de la sine!”, a postat unul dintre membrii familiei pe Forum Bulgaria, alături de mai multe fotografii în care se observă că locația închiriată prezenta mai multe zone și dotări într-un grad avansat de degradare. 



Citește și: Românii „fug” în Grecia, la mare: „E mai ieftin, știu să trateze turiștii”. Mix grill - 26 €/2 pers

Postarea țepei pe Facebook a generat discuții aprinse între membrii formului, printre care și turiști cu multă experiență care nu s-au abținut să facă câteva recomandări pentru evitarea unor astfel de situații neplăcute:

- „La banii ăștia aveați all inclusive pt 3-4 nopți ..eu am plătit 3 nopți all inclusive 2 Adulți 150 de euro ( tot acum) la 100 m mai la sud”

- „Am fost de multe ori in Bulgaria și m-am convins ca trebuie sa te interesezi mai mult înainte de a face o alegere”

- „Ljuljak Hotel,1150 lei all inclusive. 2 adulți și un copil de 13 ani. Am primit un apartament cu chicineta și 2 bai. Mâncarea super buna,nu diversificată că la alte hoteluri,dar câteva feluri și bune. Negrese și eclere de casa ,nu prăjituri de all ,toate cu același gust. Raport calitate preț mai mult decât bun.”

- „Sa le spui și la booking! Îmi pare rău. Mai fac și in alte tari”

- „Golden Sands Rentals Apartments https://maps.app.goo.gl/D4ZTbqtrMfPsQ3kx9 Nota 3.6. 🤷 Verificati inainte de a rezerva.”

- „Pana si pe Booking are nota 7.7...”

Urmărește-ne pe Google News

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te