FOTO Marele actor Marcel Iureș nu are mașină de 300.000 € ca maneliștii, ci un SUV vechi de 6-7 ani

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 05.06.2023 - 10:34
Marele actor Marcel Iureș nu are mașină de 300.000 € ca maneliștii, ci un SUV vechi de 6-7 ani - Foto: spynews.ro
Marele actor Marcel Iureș nu are mașină de 300.000 € ca maneliștii, ci un SUV vechi de 6-7 ani - Foto: spynews.ro

Marcel Iureș este unul dintre cei mai mari și cunoscuți actori români contemporani, după ce a jucat în filme precum Amen, Războiul lui Tom Hart și Misiune: Imposibilă, dar nu face paradă. Inclusiv conduce un SUV „banal”, de 6-7 ani vechime, care nou a costat circa 40.000 €.

SHARE

Dacă manelistul Tzancă Uraganu și-a făcut cadou de 1 iunie 2023 un Lamborghini de 300.000 de euro, manelistul Dani Mocanu și-a distrus cu ciocanul Mercedes-ul S-Klasse de circa 200.000 de euro după ce a pierdut o provocare de la interlopul George Pian, iar vlogger-ul Dorian Popa a spus că vrea Rolls-Royce Phantom de 600.000 €, de exemplu, după ce anul trecut și-a luat și el Lamborghini de 300.000 de euro, Marcel Iureș, unul dintre cei mai mari și cunoscuți actori români contemporani, se mulțumește cu un SUV de 6-7 ani vechime, care nou a costat circa 40.000 €.

Marele actor Marcel Iureș conduce un Ford Kuga din generația a doua (produs între 2016 și 2019), e adevărat, în versiune de top Vignale, potrivit imaginilor surprinse de paparazzi spynews.ro

Citește și: Mirel Rădoi a făcut rate de 500.000 euro la primul Bentley, deși stătea în chirie. "Ești nebun"

Mașina are sub capotă, cel mai probabil, un motor diesel de 2.0 litri care dezvoltă 180 de cai putere, cu plat la un sistem de tracțiune integrală și o cutie de viteze automată.

Iar interiorul lui Kuga Vignale dispune, printre altele, de tapițerie din piele Cashmere și cusături speciale, atât pe scaune cât și pe planșa de bord.

Cine este Marcel Iureș

Marcel Iureș s-a născut pe 2 august 1951, la Băilești, Dolj, a primit de două ori titlul de cel mai bun actor de teatru din România și a fost distins cu Ordinul Serviciu Credincios în grad de Mare Cruce de către Președintele României.

Citește și: FOTO Fiul lui Rădoi e șeicul străzilor la 18 ani. Are tanc de 450.000€ și propriile șine de tramvai

Cele mai importante roluri în teatru interpretate de Iureș sunt "Richard al II-lea", "Richard al III-lea" (regizată de Mihai Măniuțiu), "Hamlet" (regizată de Liviu Ciulei), "Caligula" de Albert Camus (regizată de Mihai Măniuțiu) și Beckman ("Afară în fața ușii") de Wolfgang Borchert (regizată de Mihai Măniuțiu), potrivit wikipedia.org.

Cariera internațională a lui Marcel Iureș este legată de roluri în filme precum Amen, Războiul lui Tom Hart, Misiune: Imposibilă, Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirului și Pacificatorul.

Urmărește-ne pe Google News

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te