FOTO Fiica Andreei Esca, BMW Seria 2, de 70.000 €, la 22 de ani. Spune că nu ia bani de la părinți

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 17.08.2023 - 12:54
Fiica Andreei Esca, BMW Seria 2, de 70.000 €, la 22 de ani. Spune că nu ia bani de la părinți - Foto: click.ro
Fiica Andreei Esca, BMW Seria 2, de 70.000 €, la 22 de ani. Spune că nu ia bani de la părinți - Foto: click.ro

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, se laudă pe rețelele sociale cu noua sa mașină. Este vorba despre un BMW Seria 2 care, după cum arată, pare a fi una dintre versinile de top, 230i Coupe sau M240i Coupe, care, cu câteva opțiuni, costă în jur de 70.000 €. Vrea să o și tuneze.

SHARE

Alexia Eram (22 de ani) este super fericită. În prag de ziua ei, căci urmează să se sărbătorească intens pe 31 august, și-a făcut deja cadoul mult dorit.

Fiica Andreei Esca și-a cumpărat mașina mult visată chiar din banii ei, ceea ce o face extrem de mândră că nu mai depinde de finanțele părinților săi, așa că a vrut să dea marele anunț.

„Mi-am dorit foarte mult să conduc  și după ce mi-am luat carnetul am început aventura în trafic cu o mașină simpatică, care și-a făcut treaba perfect: Golf 6 - 2012. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe.

A venit vremea să îi mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, in pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate.

Iată-mă așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă, pentru că imediat va intra la custom tuning.

Surpriză! Nu vă dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul și le mulțumesc tuturor  celor care mi-au dat posibilitatea să îmi văd visul împlinit”, a precizat Alexia Eram, relatează click.ro.

Citește și: FOTO Fata Andreei Esca, absolventă de relații publice la Londra. 15.000 lire taxele școlare pe an

Alexia Eram e independetă financiar, e influencer și creator de conținut

Alexia Eram este fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram. Este foarte cunoscută în social media și a muncit mult ca oamenii să o știe datorită muncii sale și nu numelui mamei sale.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, este creator de conținut și câștigă bani frumoși din această meserie.

Nu are un job cu program, dar orele de muncă pentru campaniile pe care le filmează se pot întinde pe mai multe zile. Iubitul ei, Mario Fresh, îi este cel mai mare sprijin și o ajută de fiecare dată cu proiectele pe care le are.

Citește și: Cât câștigă un influencer? 3,45 milioane lei în 2022, cifră de afaceri pentru Speak. Care e secretul

„De când sunt mică sunt în această familie, în social media și în televiziune, întotdeauna am fost o persoană mai publică cu familia mea, dar eu aveam Instagramul privat. Și după ce am început o relație cu Mario, mi-a tot spus să îmi fac Instagramul public și până la urmă l-am ascultat, l-am făcut public, am început să postez poze și cam așa a început cariera mea. După ce am terminat liceul m-am apucat mai serios”, a povestit fiica prezentatoarei pentru playtech.ro.

Fiica Andreei Esca spune că a fi influencer presupune o muncă foarte solicitantă. De multe ori până și vacanțele înseamnă muncă.

„Deși pare ușor, este foarte greu, pentru că, chiar dacă nu este un job de la 9.00 la 17.00, este un job 24 de ore. Pot astăzi să nu am nimic, să zicem, și mâine toată ziua până la 3.00 dimineața să filmez.

Da, Mario mă ajută, dar nu cu campaniile. Mă ajută când suntem în vacanțe sau undeva și îmi face o poză pentru feed, în rest am o fată care mă ajută foarte mult. Ea face tot programul și îmi organizează toate ședințele foto, toate campaniile și mai îmi face și ea poze în timpul zilei.

Pentru campaniile profesionale, am fotografi care îmi fac aceste ședințe. O zi din viața mea decurge cam așa: evenimente, filmări etc”, a explicat Alexia Eram.

BMW Seria 2 Coupe, abilitate sportivă într-o formă deosebit de concentrată

Actualul BMW Seria 2 Coupe a fost lansat în 2021. Modelul întruchipează abilitatea sportivă într-o formă deosebit de concentrată, printr-un concept de automobil axat direct pe excelenţa dinamică, un design sportiv, motoare puternice şi tehnologie sofisticată a şasiului.

Aspectul său distinct, un motor pe benzină cu şase cilindri dispuşi în linie la vârful gamei, tracţiunea spate şi componentele şasiului preluate de la BMW Seria 4 poziţionează noul BMW Seria 2 Coupé în gamă, faţă de compactul BMW Seria 1, punând în acelaşi timp bazele atributelor de performanţă dincolo de orice rival din segment.

Prin urmare, noul BMW Seria 2 Coupé urmează traiectoria legendarului BMW ’02 (gama deschisă cu BMW 1602), care în urmă cu 55 de ani a deschis calea pentru istoria recentă a mărcii în ceea ce priveşte modelele sportive cu două uşi compacte.

Pe lângă beneficiile în ceea ce priveşte abilităţile dinamice, noul BMW Seria 2 Coupé oferă şi o ambianţă de habitaclu premium de clasă superioară şi inovaţii de ultimă oră în domeniile operării şi conectivităţii. Progresele realizate faţă de modelul predecesor se reflectă şi într-o gamă mult mai largă de sisteme de asistare a condusului.

BMW M240i xDrive Coupé, de exemplu, modelul ce seamănă cu cel din pozele postate de Alexia Eram, foloseşte motorul cu şase cilindri dispuşi în linie, de 374 CP, şi tracţiunea integrală inteligentă pentru a genera o experienţă de condus specială.

De asemenea, clienţii pot alege din variantele de motorizare pe benzină sau diesel, cu patru cilindri, ambele transferându-şi puterea la drum prin roţile spate.

Cel mai ieftin BMW Seria 2 Coupe, 218i, are un preț de pornire de 38.675 euro, dar M240i xDrive Coupé pleacă de la 57.957 euro și, cu câteva opțiuni, poate sări ușor de 70.000 euro. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te