FOTO Botezatu, nebun după Vama Veche: „Oameni educați, pește proaspăt. Camera e 650 lei pe noapte”

DE Alex Darvari | Actualizat: 19.08.2022 - 15:53

Cătălin Botezatu a vizitat Vama Veche, pentru prima dată, cu prilejul zilei de naștere a unui prieten.

SHARE

A fost impresionat de sejurul petrecut aici, de cazare, dar și de plajele și locurile în care poți mânca o varietate de preparate.

Citește și: VIDEO SIMULARE 90 milioane de morți și răniți în prima zi a unui război nuclear între SUA și Rusia

Cătălin Botezatu a fost pentru prima dată în stațiunea Vama Veche și spune că a fost impresionat. Creatorul de modă susține că s-a simțit ca peste hotare și nu se aștepta ca o stațiune de la malul mării noastre să se ridice la astfel de standarde. 

”E ceva superb, lume bună. Parcă nu ești în Romania. Am văzut niste locatii… Deși, de-a lungul timpului am auzit de Vamă lucruri frumoase și suculente ca povestiri, iată, la vârsta mea, pentru prima oară în viață am ajuns aici. Inițial, am fost la ziua unui prieten care tot venea în Vamă la o vilă superbă, Ilios. Când am intrat în ea mi s-a părut că mă aflu în altă țară.

Citește și: Cu ce fugi de acasă în caz de război: 3 litri apă, baton energetic, bandaj, foarfece. LISTA COMPLETĂ

Totul era modern, de la decorațiuni, cameră, piscină… mi s-a părut o altă lume. Și nu doar aici. Aceeași impresie mi-au dat-o și alte construcții. Parcă nu făceau parte din acea Vamă de care auzisem eu. Să nu mai spun de plajele frumoase, de muzică, baruri, cluburile extraordinare cu decorațiuni frumoase”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a fost surprins plăcut să găsească oameni educați în Vama Veche și se declară încântat și de spiritul liber din zonă. Susține că s-a integrat imediat și spune că proprietarii vilei în care a fost cazat au creat un colț de vis pentru cei vare vin să stea acolo. Pentru o noapte, în luna august, cazarea într-o cameră dublă la Vila Ilios ajunge și la prețul de 650 de lei.

Mâncarea este extraordinară în Vamă, varietatea… Faptul că poți mânca peste tot pește proaspăt. Pescarii vin la prima oră, este un vibe fantastic. 

Să mă simt liber, să să simt bine, să mănânc bine. E nemaipomenit. Ceea ce se întâmplă cu acest loc minunat din România efectiv e o experiență, pe care toți cei care nu au trăit-o, trebuie să o trăiască, indiferent de nivel, de clasă socială”, a mai povestit Cătălin Botezatu

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.