Fetița care a fost găsită la groapa de gunoi de la Glina a apărut în paginile revistei de modă Vogue

DE Bianca Iosef | Actualizat: 08.01.2023 - 15:14
Revistă de modă- Foto: PEXELS PHOTOS
Adina Asăvoaie- Foto: CANCAN

Fetița cunoscută ca „Păpușa de la Glina” a ajuns să apară pe podiumuri din Dubai și Paris și a pozat chiar și pentru revista Vogue China. Acum ea a reușit din banii pe care îi câștigă să se mute din acel loc insalubru.

SHARE

Cazul micuței Adina, Fetița de la Glina, care la vremea aceea avea 10 ani, a fost îndelung mediatizat în presă. În luna decembrie 2016, cei de la Libertatea semnalau pentru prima dată cazul familiei Asăvoaie, care trăiește la o aruncătură de băț de Groapa Glina, în condiții de nedescris. Paradoxal, în cel mai murdar loc din lume au descoperit niște copii de o frumusețe aproape ireală, care, în pofida faptului că trăiau la limita subzistenței, nu-și pierduseră inocența și nici speranța. Iar dintre ei se evidenția Adina.

La vremea respectivă, cititorii, impresionați, au făcut donații, însă trei ani mai târziu situația mamei, care lucra ca femeie de serviciu, și a celor patru copii era la fel de dramatică. Atunci, o altă revistă a hotărât să facă un pictorial de modă cu Adina, iar acesta s-a viralizat. Acum, la 16 ani, Adina este model internațional și a apărut deja în paginile unor reviste faimoase.

Citește și: OFICIAL Halep nu merge în Australia. La care turneu s-ar putea întoarce pe teren. „O văd câștigând”

Fetița de la Glina este model al agenției „It KIDS – Art school & modelling', are deja experiență pe podiumuri din Dubai și Paris și este în atenția presei internaționale încă de când avea 14 ani. A apărut chiar și în Vogue China. Mai mult, ea a primit și un rol de figurație într-un film indian. Ca orice adolescentă, Adina are și un cont de TikTok cu 1000 de urmăritori, unde postează filmări cu ea dansând, dar și filmări din culisele pictorialelor de modă, scrie Viva!.

Citește și: Rivalitate extremă între frații Dassler, fondatorii Adidas și Puma: Se urau de moarte și nu vorbeau

Într-un interviu recent pentru un post de televiziune, tânăra a spus ce se ascunde în spatele chipului ei angelic.

„Se ascunde o poveste dureroasă, să zic așa. Când am întâlnit-o pe Cătălina (n.r. managerul fetei), totul s-a schimbat în roz, ca să zic așa. Viața mi s-a schimbat în bine. Am devenit cunoscută, am devenit un model, am urcat pe o scenă datorită ei, dacă nu era ea posibil să nu fi urcat pe scenă sau să port o rochie plină de paiete, de sclipici, de pietre. Totul i se datorează numai ei.”, a declarat tânăra.

 Adina nu mai arată la fel ca acum câțiva ani, și-a vopsit părul și are și un cercel în nas. Cu toate acestea, mama ei a sfătuit-o să fie ascultătoare, să nu se abată de la drumul pe care l-a pornit. „Toți sunt foarte mândri. Mama îmi spune în continuare să merg așa, să țin cu modellingul pentru că mă avantajează, că este o carieră foarte frumoasă, că nu am pierderi. Se bucură enorm. Toți îmi spun să fiu ascultătoare, să trag de meseria asta pentru că este foarte frumoasă. Nu s-au gândit nici ei la asta. Să merg mai departe cu modellingul, să devin o persoană cunoscută.”, a mai explicat ea, potrivit Libertatea.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te